Ulkoilun riemua

Tervehdys rakkaat kanssaeläjät!

Ei aena tartte huhtoo salilla. Voi ottaa myös lunkisti, ja vaikkapa skeittailla Kuvissa mie oun toiminnn tuiskeessa . Tykkee siis olla longboardin yllä ja päällä, ja kulkea sillä etiäpäi. Toki, pääseehän sillä myös taaksekin päin, halutessaan. Huomattavasti helepompi kuitenkin kahtella kulkusuuntaan päällään ja silmillään kuin takalistollaan ja pärs-silimällään... Tai näin se miulla ainakinnii önn. Hih.


Toissaviikolla sain frendultani Tatulta Kuopiossa longboardin, johon olen sitten viimeviikon totutellut ja pääseehän tuolla ihan kulkemaan. Pisin yhtäjaksoinen matka tähän asti ollut joku parikytä metriä. Pienin askelen totuttelen siis. Longboardilla kulkeminen kun eroaa, ainakin minusta, aika paljonkin perinteisemmän skeittilaudan kanssa liikkumisesta. Ja tämä tosiaan on miun ihka ensimmäinen longboard. Kokemus se tämäkin. Kypsässä 39 v iässä. Hihiii!


En varsinaisesti viihdy kauheasti silloin, kun minusta otettaan kuvia, mutta nyt oli oikein hauskaa rakkaani ottaessa minusta kuvia kun longboardilla skedesin kaapunnilla. Olen tyytyväinen näihin hanin miusta ottamiin kuviin, joita muokkasin hieman valoisemmiksi, jotta yksityiskohdat erottuvat paremmin vaikkapa puhelimen ruudulta luuratessa.


Ylipäätään nautin käyttää kroppaani liikkumiseen, esineitten kantamiseen ja kuljettamiseen, ja paikasta toiseen kulkemiseen. Longboardilla ja skeittilaudalla pääsee miulle luonteenomaisesti liikkumaan eteenpäin. Suosittelen muuten kokeilemaan! T. Krisse Tuominen.

Kommentit

Suosituimpia blogeja (viim. 30 pvän ajalta)

Kalevala: the Tale of Sampo -lautapeli on erittäin mielenkiintoinen

The World's First-Ever Take the Edge is out NOW!

Hello, Hallo, Aloha, Hei, and so on