Ehannoo eloa, oloa ja kesäjumppoo

 Tervehdys kaikki rakkaat röpöttimet ja muut mukavat lukijat

Sovimme etukäteen että tännää treenataan puoli kahden aikaan yliopiston ulkoliikuntasalilla. Eihän siinä mitään. Mennään ja treenattaan, totesin kun sovittiin ajasta. 

Heräilin pitkin yötä, koska levottomat jalat, ibs, reumakivut, hiki, vitutus, painajaiset ja muuta mukavvoo. Uaamulla nukahdin, vuaan alkoi viereisissä kämpissä oleva sahaus, rälläköinti, vasarointi, poraaminen ja muu mekkalointi repiä minnuu hereille vähän väliä.

Uaamupäevän sitten kipuilin, heräilin, kusin ja paskoin... Ja tuli kuumakin ja aika juoksi. Piti nousta ylös ja rämpiä lähikauppaan salaattia, kasvisjugurttia ja muuta heepetitin terveellistä murkinnoo ostommoon. Riipaisin myös ostaen ja juoden Pepsi Mäxiäkin.

Kauhee hikoilu, reumaturvotus ja - kipuilu, ja vatta paisui ilimapalloksi ja turvotti nii suatanan kivuliaasti. Vessassa ramppoomista vuaa ee helepota.

Olin että pian pithee lähtiä ja otan polokupyörän niin oon etuajassa. No, perskutaralloo, kuten ussein, niin terveisiä kuului IBSpersiistä ja jolokutin hele kovvoo pytylle, jossa sitten vietinkin piiitkään. Lopulta sitten kävikin niin etten ollut treenejä vetämässä etuajoissa, en ajoissa, vuaan myöhässä.

Onneksi olivat muut ymmärtäväistä sakkia, kun pytyltä rehellisesti ilimoitin että myöhästyn koska ärtyvän sualen oirreen yhtymä. Enkä mie kauheesti myöhästynnä koska polojin pyörällä nii. Perskutan kovvoo. No, päivän teeman mukkaan treenasimme sitten pärsettä ja koipiloesia.

Lopulta treenut olivat kivatkin, naurua piisaasi ja muitakin treeenaajia uskalsi ulkosalilla treenaamaan, iloisen remakkaasti touhunneesta poppoostamme huolimatta. 

Treenien jälkeen pyöräilimme tovin porukalla yhdessä, hankkiuduinme kohti kotikolojamme, ja mie toki kohti vessaa... Ahh, on tämä kesä niin mukava. Jesh!

Röpöttelimisiin! 

Kommentit

Suosituimpia blogeja (blogin koko ajalta)

Aappena päätti kisavuotensa komiasti Bullfarmilla!!!!

The World's First-Ever Take the Edge is out NOW!

Cyberpunk movies to inspire your genre gaming (plus some gaming stuff, too!)

Kotona leppäämässä tuaas