Hyvää kesänalkua kaikille

 Oikein kivaa kesäpäivää kaikille 


Se on kuulkaas, Tampereen vallanneet valtaansa sekä jääkiekon maaimanmestaruuskisat turisteineen että kesä. Kumpikin on jotain mitä moni ympärillä nautiskelee huumassa. Mie taasen kärsin kuumuudesta, auringonpolttamista, ylikuumenemisesta, melusta, hälystä, tungoksesta, ja aivan liian lähelle ja tielleni puskevista meluavista viinankatkuisista jääkiekkoidiooteista. 


Ei minua haittaa lämpö mutta palava iho, kuumotus ja huippaus ja muu ylikuumenemis- ja auringonpistosoireet joita saan tavallista tallaajaa paljon herkemmin, kylläkin haittaavat, häiritsevät ja piinaavat. Ei o oikein kesähurmosta kun iho punottaa, kesii, kirvelee, hiertää, kutiaa ja kipuilee. Oi ja voi mikä seksikesä. Very sexy, indeed. Not. 


Ei minua haittaa jääkiekkoharrastajat eikä harrastuksen lievä pakkotuputustyrkytyspakotus, mutta se häiritsee että noitten harrastajien pitää humalaisina laumoina ehdoin tahdoin tukkia suojatiet, pyöräkaista, vallata kadut itselleen ördäyspaikoiksi ja hyppiä lisäksi  idioottisopulilaumoina polkupyöräni tai sähköskuuttini eteen. Niin, ja vielä sitten extrana huutaa minulle kun kehtaan saatana olla niin perkeleen ilkeä mulkku että yritän parhaani olla ajamatta heidän tolvanoitten päälle vaikka  nuo rutaleen turakkeet oikein yrittävät jäädä alleni. Sori ny vaa nii vitusti. Toisaalta emmää missää oo luvannu olevani mukava. 


Toisaalta, kisahumu loppunee toukokuun lopussa tai kesäkuun alussa ja eiköhän se kesäkin ala häipyä helevettihin viimeistään siinä juhannuksen aikoihin. Että kyllä nämäkin vaivat menevät pois ohi. Tai niin minä ainakin lohduttaudun jäkismölttejä pakoillessani ja kuumuudesta kaikkea muuta kuin nauttiessni. 


Toki olisi kivaa jos ei tukehtuisi katupölyyn tai siitepölyyn. Voisi vaikka saada hengitettyä vaikka vahingossa. No, se ehkä on jo liikaa toivottu, joten kai tästä tukehtumisesta ja muusta kesänannasta vaan pitää nauttia kerta kun pian on talvikin. Kerta. Nääs. Perkele, sanon minä. 

Kesäkivaaa ja kesäkuumaah teille vaa, nii! 


Kommentit

Suosituimpia blogeja (blogin koko ajalta)

Aappena päätti kisavuotensa komiasti Bullfarmilla!!!!

The World's First-Ever Take the Edge is out NOW!

Cyberpunk movies to inspire your genre gaming (plus some gaming stuff, too!)

Kotona leppäämässä tuaas