Olj lystiä Lategamessa jälleen

 Vietimme Oswaldin juhlimoinnit Lategamessa 

Koska Bar & Cafe LateGame on osoittautunut erittäin mainioksi paikaksi hengata, kokoontua, kokoustaa, miitata, pelata ja juhlimoida, järjestimme jälleen kerran alakerran Kabinetissa juhlat. Koska olen vaffa, tarmokas ja viksu, saavuin paikalle roudauslastin kanssa jo ennen aukeamista. Tavarat kasseista alas ja sisustamaan.

Sisustusproggiksen loppupuolella menin Oswaldia vastaan ja roudailin hänen tavaroita juhlapaikalle ja juhlapaikalla. 

 Sisustamisen jälkeen noudin seuraavan lastin ja sijoitin sen paikoilleen. Sen jälkeen sitä seuraava ja vielä seuraava. Lopulta paikalla oli muitakin kun vika roudinkini oli ohi. Ja juhlat saattoivat alkaa. 

Kuten arvata saattaa, luvassa oli höpinää linnuista, kissoista, apinoista, Batmanista, Gothamista, Arkhamista, pelikorteista, Rushista, bluesista ja muutenkin musiikista, Pingviinistä, Muumeista, Lasten Monopoli - pelistä, Playstation 1 ja 2 - pelaamisesta, ja tietenkin PINGU - pelistä. 


Ihmiset, eläimet ja ihmiseläimet tulivat iloisina paikalle ja toivat kiitettävästi lahjoja, kortteja ja juhlamieltä. Oli oikein mukava istua iltaa hyvässä seurassa. 


Joimme limuja, juttelimme, kuuntelimme hieman musiikkia, söimme suklaakakkua ja nautiskelimme muutenkin ruokaa ja juomaa. Tunnelma oli rento ja hyvä. Tarjoilu hyväää ja parasta. 


Illan ohjelmassa oli Tuominen-Eskelinen (Psychedelic) Blues Fusion Experiment Explotion - duo, jossa vaikutan soittaja-säveltäjä-laulaja-sanoittajana. Aloitimme aavikko- ja erämaatunnelmoivalla instrumentaalilla, jonka nimi on Walking through the Desert. Tämän jälkeen bluussasimme TK-klassikko Pissaa ja Paskaan, Juggling Jugularsin legendaarisen Suolia ja ulosteita - piisin. Omista piiseistäni soitimme tähän väliin ainakinnii Järki, älä mee rockabilly-hillbilly-bluesauksen. 

Muina piiseinä kuultiin mm. Eskelisen kynästä olevan Turre-Orgiat piisin joka seikkailee jossain calypson, reggaetonin, flamencon ja bluespsykedelian välimaastossa, etenki ko Eskelinen komppaa ja mie soitan päälle rytmejä, melodiakulkuja ja sooloja. Muuna tarjontana luikautimme Se on Hei (ja näkemiin) keikkarutiinini jo vuosikymmenien takaa. Yleisö sai luvan kuulla myös uudet säh.. Sävellykseni Tukaani ja en- corena lisäksi En ole mukava


Häkellyimme Eskelisen kanssa jälleen siitä kuinka yleisö rakasti meitä ja osasi arvostaa hämyilyämme. Jälleen kerran loppuunmyyty keikka. Hyvä buugi. Jesh! 

Muuna aktiviteettina oli PINGUn pelaamista, Reetan toimiessa jälleen erinomaisesti pinguemäntänä. Pelattiin siellä korttiakin. Peräti Rush - korttipaikalla. Kaiken kaikkiaan oikein mainiot juhlat. Hurraahuutoja Oswaldille! 

Kaunista kesää kaikille toivottaen! 

Kommentit

Suosituimpia blogeja (blogin koko ajalta)

Aappena päätti kisavuotensa komiasti Bullfarmilla!!!!

The World's First-Ever Take the Edge is out NOW!

Cyberpunk movies to inspire your genre gaming (plus some gaming stuff, too!)

Kotona leppäämässä tuaas