Kävijälaskuri

keskiviikko 27. tammikuuta 2016

Keskiviikkona kevyttä satujumppaa valmistautuen lauantain Record Breakersiin!

Hieman poikkeuksellinen keskiviikkotreeni


Ylleensä mie keskiviikkona teen boksikyykkyjä ja kyykkyjä ja muuta mukavaa ei-aina-kovinkaan-kevyttä-voimakuntoilua, mutta tänään teen erittäin kevyen penkki- ja -kyykkytreenin kera salitoverini Jarun.


Tännään mie heräsin taas ennen seitsemää. Aloin napsia vitamiineja ja mineraaleja naamaan ja syödä aamiaista. Aamiaisen jäläkeen aloin hoidella loppuviikkoon ja tuleviin viikkoihin liittyviä asioita. Keskustelin taas kerran yhden hengen huoltojoukoiksi kilpailuun tulevan ihmisen kanssa kisan aloituspainosta ja mahdollisista kisakorotuksista. Pieni kasvamaan päin oleva jännitys pieneni taas, kun tuli jälleen kerran olo, etten ole tässä yksin ja että lauantaina tulen saamaan apua kilpailutilanteessa.

Kisahuoltajani kanssa keskusteltuani hankkiuduin tietokoneen ääreen ja aloitin rutiiniksi muodostuneen sähköpostien ja someviestien läpikäymisen. Tuli kirjoitettua FBssä privaviestein pitkät pätkät Essel Designin ja Samiflixin Sami Laitalan kanssa. Keskustelu vahvisti entisestään uskoani osaamiseeni, kykyihini, voimiini ja tavoitteitteni realistisuuteen. Ja onhan se hyvä tietää todellakin, etten ole tosiaankaan kuntoilijana ja urheilijana yksin, vaan taustalleni ihan aidosti on hyvää vauhtia muodostumassa kasvavassa määrin tukijoukkoja, joilta saan apua ja tukea monissa asioissa, joka helpottaa minun keskittymistäni urheilemiseen, joka tietenkin edesauttaa edistymistäni urheilijana.

Päivitin blogini linkkilistaa ja lisäsin Essel Designin mainosbannerin näkymään asianmukaisesti urheilijablogissani. Kyllähän kiitos kuuluu hälle jolle kiitos kuuluu ja näin ollen haluankin, että kaikki minua tukevat yhteistyökumppanini ja tukijat tulevat tulevien päivien ja viikkojen aikana näkymään urheilijablogissani ja sometuksessani.

Miun onkin taas tarkoitus tällä viikolla julkaista ajantasalla olevaa kiitosviestiä blogissani kiitokseksi kaikille tukijoukoissani seisoville yksityisille, yhteisöille ja yrityksille. Ilman teitä, minä olisin urheilijana paljon vähemmän!!!!!

Keskiviikkosuunnitelmia pähkinänkuoressa: vitamiini- ja mineraalilatausta, kevyet penkki- ja kyykkytreenit salitoveri Jarun kanssa,  kun lauantaina IPAn ja FPOn Record Breakers!-kilpailut Savonlinnassa,  1-2 hlön treenaamisen koutsausta, yleistä asioitten hoitamista, ruuoanhakureissua, tiedotteitten kirjoittamista, videoeditointia, blogin ulkoasun ja sivujen muokkailua, bloggausta, frendien näkemistä, nauramista, iloitsemista, lepäilyä, ja aikaisin nukkumaan menemistä. Johan siinä taas onkin ihan riittävästi puhdetta yhdelle loppupäivälle ja illalle.

Hyviä treenipäiviä ja kisoissa nähhään!  ;-)

T. Krisse Tuominen tai ihan vaan näin ystävällisesti hyvässä seurassa Läski Urpo Apina vaan ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti