Kävijälaskuri

keskiviikko 13. tammikuuta 2016

Kisatukka kisoihin, joissa en kisannutkaan ;-)

Tukka paremmin kohillaan, mieli paremmin tolallaan ja ei se hyvä fiilis ylleensä treeniäkään haettoo 8-)
Senkin uhalla, että porukka julistaa miut joksikin yyberpositiivisuuden ja naminamibumptsibumpositiivisuuden ykkösnimeksi ja menetän puolet jurottavista suomalaisista lukijoistani, en aio tälläkään kertaa keskittyä negatiivisiin asioihin.

Kilpakyydit jäivät järjestymättä kädenvääntöseuran kautta ja persaukisuuttani en kyennyt lähtemään kisaamaan Raaheen OttoCup -kädenvääntökisoihin, mutta kun kerran alkoi tukka jo silmillä roikkua ja aloin näyttää enemmän metsänpeikolta kuin apinaemolta ja kisatukan tekoa varten oli tukkajumalalta aika varattuna, menin sitten ottamaan kisatukan, vaikka kisat jäivätkin kisaamatta.

Oli tosiaan varattuna hiustenleikkuuaika vakitukkajumalalleni Elina Viitaselle Scissor Sisterissä sopivasti klo 13, että ehdin käydä suorittamassa penkkipunnerrustreenit ennen kampaamo- ja hiusmuotoiluaikaa. Treenit otin lämmittelyjumppineen, lajilämmittelyineen, loppujäähdyttelyineen yms. oikein pitkän kaavan mukaan, kun kaiken hyvän lisäksi miulla oli mukana oli mukava immeinen ja ihana ystävä, jonka seurassa raskaampikin treeni tuntuu yllättävän kevyeltä, viihdyttävältä ja mukavalta.

Perjantaina tuli hyvin selväksi monipuolisesti eri liikkeitä ja tekniikoita hyödyntäessäni, että tukka oli ikävästi päässyt ylikasvamaan sitten edellisen kampaamokäynnin, sillä liiankin usein hivukset heilahtivat juuri väärään aikaan silmille haitaten niin jumppaamista, lämmittelyä kuin varsinaista treenaamistakin. Pikkasen vaikea saada siististi rautaa räkkiin, kun tukka kosahtelee näköesteeksi silmille ja rauta kolisikin telineisiin turhan paljon nimen omaan loppumetreillä loppuojenuksen jälkeen. No, sattuuhan sitä paremmissakin piireissä, mutta oli kyllä korkea aika käydä näyttämässä kutreja asiansa osaavalle keritsijälle.

Tunnelma olikin suorastaan innostuneen riehakas, kun treenien jälkeen pesin hiukset, vaihdoin vaatteet ja lähdin treenikassieni kanssa raahustamaan pakkasessa kohti Tuomiokirkon lähellä sijaitsevaa Scissor Sisterin päämajaa. Tovin odoteltuani, kohtasin taas iloiset nauravaiset kasvot ja aloimme pistää tukkaa uusiksi samalla kun kuuntelimme hyvää elektroa ja paransimme puheissamme maailmaa.

Kuvia kerintäoperaatiosta:

Perinteinen vitnessimammaman kuva peilin kautta... voi että kun kurppa näyttää hyvältä... kauhistunut lepakkokin liihottaa puies pakoon ;-)

Tää Misfits-tyylihän ois ihan sua -eikö? ;-)

Ny alakaa näyttää jo tuokin fleda ihmisapinan tukalta -jei! ;-)

Mitähän toi jäbä duunaa tuolla niskalla -hui? ;-)

Hmmm...

Tältäks mää ny si...

...näytän? Ei hullumpi ollenkaan! Miehän näytän melekein trendikkäältä!

Suomen sääolosuhteet kyllä asettavat omat rajoituksena hiusten esilletuomiseen, mutta nou kän duu kun tällä apinalla kärtsää iho Suomen kesän auringossakin, niin täällä pohjolan pakkasesssa sitten kärvistellään, eikä jossain Bahamalla. Menee se tyylistely tälleekin!

Voe tokkiinsa kö mie oun ny nii edustava täällä kahden hupparin, collegepusakan, paksun takin ja ties minkä alla. AI FIIL SOU SEKSI ÄND WIKID! <3

No, sisätiloissa sentään helpompi olla tyyliniekkana ;-)

Otta kiiltää, mutta soppii wetluukkiin ihan molto bueno :-)

HUBA HUBA!!! <3
Ja koska tämä on tällainen sporttispurttiblogautus, niin pistänpä tällä uudella tukalla kuvia myös hieman sporttisemmastakin luukista tähän loppukevennykseksi esille! :-)

AI ÄM SOU SEKSY ÄND JUU NOU IT TUU! ;) On noihin rimppakinttuihinkin, jotain pikkuhiljaa vähän lihaa tarttunut. Kyl se tästä jalkavaivaisenkin jalkalihat taas nousuun saadaan hitaasti, mutta varmasti ;-) Huomatkaa myös urheilullinen t-paidan kuosi ;)
Orankiemo sporttisena ottamassa selfietä WFC Tampellan naisten pukuhuoneen suihkutilan wc-kopin peilin kautta la 09.01.2016

Hieman hikeä pukkaa voimanaisurheilun eri lajeja treenatessa, mutta tukka pitää kuosinsa. Kuvan räppäisin WFC Tampellan toiminnallisen harjoittelun salilta, jossa la 09.01.2016 kävin ensimmäistä vaan tuskinpa viimeistä kertaa 8-)

Hyviä hius- ja kuntoilupäiviä kaikille toivottaen

Läski Urpo Apina aka Krisse Chrissie Heart Sydän alias Krisse Tuominen.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti