Kävijälaskuri

sunnuntai 24. tammikuuta 2016

Mitäpä kansa sai joululahjaksi?

Hassunhauskaa joululahjapostausta ja poseerausta tammikuussa

En todellakaan roikkunut joulunaikaa netissä, vaan vietin sitä hyvässä seurassa syöden, rentoutuen, treenaten ja vaikkapa penkkipunnertaen. Eli ihan miunnäköistä joulunaikaa viettäen. Mutta koska jaettu ilo on, no, jaettu ilo, niin päätänpä jakaa nyt kanssanne lahjojen saannin riemun.

En lapsuuteni jälkeen ole ollut sellainen, että haluaisin jotain järetöntä krääsää joululahjaksi, vaan haluan mieluummin jotain mistä on minulle hyötyä. Siksipä toivoin joululahjaksi saippuaa, shampoota, wc-paperia, ruokaa, hunajaa, kaakaota, lisäravinteita, ja vaatteita. Niitä myös sain. Ei mitään luksusta, mutten sellaista kaipaakaan, vaan arkipäivän pieniä tarpeellisia asioita.

Etukäteisjoululahjaksi hankin itselleni Metalin singlet -painonnostotrikoot, voimakelkan ja muuta voimailutreeneissä ja kisoissa tarvitsemaani ja ne siis myös sain, kun ne itse itselleni hankin.

Sain jouluna suosikkimakeisiani (mm. vihreitä kuulia), hyvvee ruokaa, maittavaa hunajaa, kaakaota, ja säilytyspussukan ja vaatteita. Niin ja niitä edellämainittuja wc-papereita yms...

Tässäpä alkuvuodelta hieman hubailukuvia missä yllä lahjavaatetta ja vanhaakin rynttyytä:

Lahjaksi sain tuollaiset jumppashortsit. Tein sitten niistä, pipostani, topistani ja metalin trikoista tuollaisen showpainijan tai supersankarin kokonaisuuden ja komealta näyttää! HEHEHEH! ;)

Rikoo ja shortsit eivät ole riskillä rumat vaan just kommeet!

Mie oon niin vitnessii ja jumppamammaa, että sou HOT! ;-)

Jotenkihan tälleen noissa shortseissa pitäis poseerata vitnessi- ja f'ätnessimammojen, vai hä? ;-)

Tapparapaita oli iloinen yllätys! Ja voi kö mie oon se piäällä niin viksu ja vilimaattinen, etennii nuo sortsit ylläin! SOU HOT! ;-)


Hassunhauskaa alkanutta vuotta,

toivottaapi Läski Urpo Apina aka Krisse Chrissie Heart Sydän alias Krisse Tuominen 8-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti