Kävijälaskuri

perjantai 15. tammikuuta 2016

Tänään oli vallan hyvä perjantaipäivä!

Perjantaihini kuului monta iloista tuntia! ;-)Heräsin tänään hieman liian aikaisin ennen herätyskellon kälkätystä, enkä saanut enää nukuttua, mutta se ei haitannut, sillä sain levättyä ja kaikessa rauhassa tehtyä aamiaisen, käytyä suihkussa ja pakattua kaiken tarpeellisen mukaan, ja lähdettyä kiireettä kulkemaan kuntosalille. 


Ennen salille lähtöä ennätin saada ravitsemusterapeutilta mieltäni lämmittäneen viestin, jossa hän kiitti eilisestä kiitosbloggauksestani. Hyvä lisä muutoinkin kohtuullisen hyvään ja kiireettömään "perjantai on toivoa täynnä" -tunnelmaani ;-)

Salille saavuttuani, puoli yhdentoista aikaan, ensitöikseni leimasin klubijäsenen kulkukorttini, pälisin ihanan aulaemännän kanssa niitä näitä, ostin pwo-juoman ja  säilytyslokeroon lukon, kävin suihkussa, vaihdoin treenivaatteet, pälisin toistamiseen mukavan Wolf Fitness Clubin aulaemännän kanssa, ja menin aloittamaan liikkuvuusharjoitteita sisältävän alkujumppani ja muut alkulämmittelytoimeni hieman kello yhdentoista pintaan.

Laitan tämän kyykkypitokuvan tähän kuvitukseksi ihan vain sen takia, että miun mielestä se on hauska ;-)

Kesken alkujumppani, saapui kanssani jumppaamaan salikaverikseni muodostunut oikein mukava ystäväni Jaru. Jotenkin leppoisampaa tehdä hyvässä seurassa lankkupitoja, etureisivenytyksiä, slaavikyykkyjä, etunojapunnerruksia, kuntopyöräilyä ja juoksumattoilua kuin yksin yksinään hiljaa puurtaen.

WFC Keskustan toimipisteellä Hallituskadulla treenikaverini Jarun kanssa selfiehassuttelemassa treenien jälkeen ;-)

Alkulämmittelyjen jälkeen siirryimme, penkkipäivänä kun kerran salilla olimme, tekemään lajilämmittelyä pelkällä tangolla pitkiä lämmittelysarjoja tehden. Tuon jälkeen painoltaan nousevat erinäiset lämmittelysarjat ja sitten itse asiaan eli päivän varsinaisiin voimailusarjoihin, joissa riitti tekemistä, mutta hyvin ne kulkivat etenkin lupsakassa seurassa.

Mie ja Jaru, melkoinen vauhtikaksikko vauhtiin päästessään. Rauta liikkuu ja leuat käy ;-)
Varsinaisten treenisarjojen jälkeen tein nousevan painon pyramidin jäähdyttelysarjoina. Penkkauksen jälkeiset ojentajailoittelut aloittivat erinäiset penkkaukset kapealla ja erittäin kapealla otteella. Niitten jälkeen siirryttiin tekemään ihan perinteistä ojentajat ylätaljassa klassikkoa klassisena 3 * 15 -meininkinä. Sitten olikin vuorossa köysikahvalla tehty yläsoutu alataljassa, jossa myös 3 * 15 -iloittelut. Samaa hubailua oli myös luvassa lapiokahvalla alataljasoutaessa ja ylätaljavedossa.

Jaru ja liuta tunnettujen bodaajien kuvia WFCn Hall of Famessa ;-)

Yläjataljavetojen jälkeen siirryimme antamaan kyytiä nyrkkeilysäkille ja teimme venyttelyitä ja apinaroikkoja leuanvetotangossa. Ja koska puhtia, aikaa, energiaa ja mielenkiintoa oli, niin kävimme tekemässä kaksi 30 tston sarjaa kevyellä ja kaksi 20 tston sarjaa kevyehköllä painolla nk. istuen soutu rintatuella -vermeksellä eli teimme siis rintatuellista kulmasoutua.

Mie ja takanani näyttävä WFCn Hall of Fame ja ylläni hoteinta (katu)muotia ;-)


Rintatuellisen kulmasoudun jälkeen vielä kuritimme tovin aikaa kevyesti nyrkkeilysäkkiä, teimme vielä hieman lisää venyttelyitä ja apinaroikkumisia leuanvetontangossa. Tämän jälkeen olikin aika suunnata kummankin omiin suuntiin kohti sukupuolitettuja pukuhuoneita. Eipä ollut kulunut nautinnolliseen treeniin kuin paria minuuttia vaille kaksi tuntia. Eli oikein kerta laakilla kaksi syntisen nautinnollista iloista happy houria keskellä kirkasta perjantaipäivää ;-)

Mie, ystäväni ja treenikaverini Jaru, ja WFCn Hall of Famea ;-)
Pitkän ihanan suihkun ja vaatteitten vaihdon jälkeen suuntasin kulkuni, kasseineni, kimpsuineni ja kampsuineni, kohti aulatilan sohvaa, jonka pöydän äärellä jo Jaru odotteli eväineen. Oli mukava vain istua jutellen kaikessa rauhassa ja syödä eväitään erittäin hyvässä seurassa. Söin omanlaistani muunnelmaa Tony Halmeen klassikkoruo'astaan eli koiranruuasta ;-) Miun tämänkertaisessa versiossa oli ihan simppelisti Piltin banaani- ja persikkasosetta, joka siis sekoitetaan purkilliseen salaattitonnikalaa. Tällä kertaa en sekoittanut mukaan kaakaota, tattarihiutaleita, mitään soijatuotetta tai maissihiutaleita/-lastuja, joilla höystettynä tuo mättö on vallan tujakkaa ja monipuolista voimailijan matkaruokaa, josta saa niin protskuu kuin hiilaria, kuten tounivainaa sen aikanaan hyvin voimailukirjassaan totesi 8-) Eihän tuo nyt mitään gourmetia ole, mutta halpaa, helppoa ja omalla rakastettavan omituisella tavalla hyvää. Toimii myös piltin sijaan hyvin myös vadelmahillolla. Testattu myös kilpailuolosuhteissa, eli ei vain maistu, vaan myös toimii! NAMI NAMI ;-)

Jaru ja mie poistumassa WFCltä mukavan parin tunnin satujumpan jälkeen

Ehkä hieman erikoisen mutta erittäin hyvin asiansa ajavan ruokailuhetkemme jälkeen viihdytimme toisiamme, WFCn muita asiakkaita ja henkilökuntaa, ottamalla pitkin salia lukuisia toveriyhteiskuvia ja omasta mielestämme sekä komeita että hassunhauskoja otoksia toisistamme ;-) Voi sitä hihityksen määrää. VOE LOLLERS JA LULLERS, kuinka sitä voi joskus aikuiset ihmiset olla ihan teinixmeiningillä välillä ;-) Vallan hauskaa ja vapauttavaa 8-) :-9

Jaru ja WFC:n ovi ;-)

WFCltä suuntasimme kohti ruuoanhankintareissua, poikkesimme adventtiseurakunnalla, moikkailimme tuttuja, nähtiin kaupungilla haniani, ja höpistiin hyvässä seurassa kaikkea mukavaa hyvillä mielin. Saatettiin hani kirjastolle ja jatkettiin etiäpäin matkaa. Ja sitä matkaa tulikin tänään sekä yhdessä Jarun kanssa että yhdessä taas taitettua ihan huvin, hyödyn ja hyötyliikunnan nimissä. Ja kun kasseja oli mukana ihan kivasti niin kyllä se ihan kuntoilusta tuokin taas kävi.

Mie ihan ite ja WFC:n ovi ;-)

Matkalla kohti rautatieaseman nurkkia, missä siis tiemme Jarun kanssa tänään erosivat viettävään omille tahoillemme loppuviikonloppua, saimme Viking Linen toimiston kohdalla isot kouralliset makeisia, alennuskupongit tai mitkä lie alennuskampanjalappuset ja Ville Viikingiltä vilkutuksia. Oli kyllä hassunhauska hetki tuokin ;-)

Kotona hikisenä purin tavarat kasseista, väsäilin ruokaa, kävin suihkussa, pyykkäilin, lepäilin ja sitten lepäilin lisää. Tullut saatua tehdyksi ruokaa lisää ja hoideltua mallikkaasti pyykkisirkusta. Liput sunnuntain Hämeenlinnan reissua varten ovat jo valmiina, ja muutenkin asiat mallillaan. Jarunkin kanssa saatiin sovittua päivällä jo helmikuun puolellekin treenausmiittejä. Hyvä fiilis kaikin puolin. TÄNÄÄN TODELLA OLI HYVÄ PERJANTAI.

Erittäin hyvää loppuperjantaita kaikille toivottaen,

Läski Urpo Apinanne tai ihan Krisse vaan ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti