Kävijälaskuri

lauantai 9. tammikuuta 2016

TÄNNÄÄN OLI HYVÄ TREENIPÄIVÄ!

Läski Iloinen Apina riemuitsee <3


WFC Keskustassa Hallituskadulla olen käynyt rehkimässä ilolla viimevuoden loppupuolelta alkaen ja tänään etsiydyin WFC Tampellaan. Ja jos olen kovasti tykännyt keskustan salista ja kokenut siellä tulleeni kotiin, niin voi vitsi kuinka diggasinkaan Tampellan toiminnallisesta salista!!!! I'm in LUUUV! <3

Farmarikävelyä ihka-aidoilla voimanaisurheilun lajivälineillä, voimakelkkojen työntämistä ala- ja ylämäkeen, otevoima-ankkuria, erilaisia erikoistankoja penkkipunnerrukseen, ja tietenkin kuntosalin puolen eri taljoja lapio- ja köysikahvoilla tuli hyödynnettyä innolla ja riemulla. Vierähti siinä reipas reilu tunti huhkiessa. Harvinaisen mukava lauantailtapäivä mainiolla salilla. 

Ainoa miinus miusta on saunan puute, muuten ihan mahtis paikka, jota voin täysin sydämin suositella niin voimanais- ja mies-urheilijoille, toiminnallisten harjoitteitten, voimanoston, penkkipunnerruksen ja peruskuntosalitreenin ystäville. Kätevästi kaikki samassa paikassa. Ja tuolla lisäksi kamppailulajitilat, jossa varmaan joku kerta käynen painiharjoitteita treenailemassa treenitoverin kanssa. MAHTAVA PAIKKA!

Hyvä sali. Hyvät välineet. Hyvä treeni. Hyvä mieli. Hyvä hyvä mie -jee!

Treenien jälkeen sattumalta törmäsin personal traineriinkin ja piakkoin toivottavasti saamme aikataulumme mätsäämään. JEE! <3

Tää on miun mielestä sen verran hauska kuva, että laitan tämän tähän loppuhuipennukseksi, vaikken tuossa asussa salilla ollutkaan ;-)

HYVÄT TREENIT KAIKILLE MA TOIVOTAN!

T. Läski Urpo Apina <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti