Kävijälaskuri

sunnuntai 17. tammikuuta 2016

Tänään lähden elämäni ensimmäiselle urheiluleirille!

Hämeenlinna ja Heavy Eventsin voimanaisharjoitusleiri -täältä tullaan! :-)

Ilmoitin itseni jo viimevuoden puolella leirille ja olen tätä harjoitusleiriä siis jo ehtinyt odottaa tovin jos toisenkin. Koska olen mukana Hämeen Vahvin Nainen -kilpailussa Elomessuilla elokuun puolivälin aikoihin kilpailemassa, tätä leiriä miun ei kannata jättää väliin mistään hinnasta!

https://scontent-arn2-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/1916325_1246432078719513_8063087490958721263_n.jpg?oh=52449a778eb2431be35770d88b0b4c85&oe=573A1070


Heräsin sitten mukavasti puoli kuudelta tasan viiden ja puolen yöunien jälkeen. Vaikka väsy painaa, niin ei se ole haitannut, sillä koska en nukahtanut uudelleen, olen ehtinyt hyvin pakata kaiken mukaani ilman kiireen häivääkään. Tarvitsemani vaatteet, rannesiteet yms. on pakattuna valmiiksi eilisillalla. Reissu- ja leirieväät hankin jo eilen ja tässä vaiheessa aamua ne ovat jo valmistettuna ja pakattuna.  Eikä tässä enää kovin kauaa olekaan aikaa siihen, kun pitää vetää henkeä sisään, avata ulko-ovi ja ampaista kohti kulkuvälinettä kera matkalippujen.

Sukeltajan happisäiliö matkalla lattialta kohti suoria käsiä Baari Vahvin Nainen -kilpailussa


Hieman jännittää, että kuinka "ei niin kaikkein lämpimimmällä ja aurinkoisimmalla kelillä" löydän rillit huurussa harjoitusleirin pitopaikalle perille. Jonkinverran jännittää myös, että miten jaksan keskittyä koko päivän oppimaan uusia lajeja ja uusia tekniikoita ja petraamaan jo niissä lajeissa mistä jotain jo osaankin. Ja harmittaa jo etukäteen, jos en vaikka väsymykseltäni pysy opetuksen ja ohjauksen perässä ja oppia valuu korvieni ohitse kuin vettä sorsan selästä. Mutta en aio silti stressata, vaan aion ottaa KAIKEN ILON irti siitä, että saan kunnian ja mahdollisuuden olla mukana oppimassa ja opettelemassa rakastamani urheilulajin erilaisia kisattavia lajeja. JEE!!!!


Kaunista aamua ja erittäin oppivaista ja kunnollista päivää teillekin!

T. Krisse Tuominen eli tuttavallisesti ihan Läski Urpo Apina vaan ;-)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti