Kävijälaskuri

lauantai 16. tammikuuta 2016

Rentoa lauantai-päivän ja illan viettoa

Menihän se lauantai näinkin ;-)


 

Kuten edellisessä postauksessani tuli todettua, minulla oli poikkeuksellinen lauantaipäivä. Ei kuntosalitreeniä, ei voimanaistreeniä, vaan kevyttä jumppaa, venyttelyä ja lepoa. Ja suunnitelmassani pidättäydyin vallan mallikkaasti.


Päivän aikana tuli tehtyä ruokaa, syötyä ruokaa, lepäiltyä, tehtyä hieman venyttelyä, kevyttä jumppaa ja rumble rollausta. Ja levättyä lisää. Tuli katsottua alkuperäiseltä myyntiVHSltä From Dusk Till Dawn -elokuva. Huimimpana ajanvietteenä olen tänään pitkästä aikaa loggautunut VesaBBSään ja höpissyt siellä niitä näitä.


Ainoalla reissulla ulkoilmaan tänään tuli käytyä lyhyesti lähikaupassa. Ostin eväitä huomista Hämeenlinnan reissua varten. Huomenna mie lähden aamulla Hämeenlinnaan Heavy Eventsin järjestämälle voimamies/nais -urheiluleirille oppimaan lisää voimanaisurheilun jaloista taidoista ja saloista ;-)

Tuli tuossa tovi sitten iltapala tehtyä ja syötyä. Lisäksi pakkasin painonnostovyön, kuntosalikengät yms. ja ruokaa kassiin. Pitää aamulla väsäillä lisää evästä, mutta lopun vaatteitten pakkaamisen teen vielä nyt illalla, niin ei tarvitse enää uaamulla pakkailla laukkuja.

 Kohta tässä pitäisi mennä nukkumaan, että jaksaa aamulla nousta pirtsakkana ja olla valmiina päivän ja illan koitoksiin. Huimaa lauantainviettoa miulla siis.

Kauniita unia ja huomenta!
T. Läski Urpo Apina tai ihan Krisse vaan ;-)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti