Kävijälaskuri

keskiviikko 20. tammikuuta 2016

Harjoittelen, kilpailen, treenaan, harjoittelen lisää ja kilpailen lisää, niin eipä tule ainakaan aika pitkäksi :-)


Apina treenaa, apina kilpailee ja apina treenaa lisää, sillä apinalla on kivaa, kun apina käyttää kehoaan iloisesti jumpaten ja urheillen!


Viime vuonna kuntoutin itseäni, aloin kuntoilun lisäksi urheilla ja kun pääsin urheilijana kilpailemisen makuun, niin tämä vuosi on mennyt tähän mennessä jatkaessa itteni kuntouttamista, yhä vain treenatessa, urheiluleireillessä, ja treenatessa lisää. Kovasti treenaamista ja kilpailemista tuntuisi myös vuosi 2016 tarjoavan ja hyvä niin.


Olen erittäin tyytyväinen ja onnellinen siihen, että nilkkani, polveni, selkäni ja ranteeni kestävät aina vain enemmän rasitusta. Oli hieno käydä lauantaina 09.01. WFC Tampellassa treenaamassa voimanaisurheiluvälineillä ja huomata voivansa juosta työntäen erilaisia voimakelkkoja. Todella voimauttava hetki! Voin juosta ja painolastia työntäen ja jalkani kestää sen. Ei tuollaista kovin usein voi  tehdä, ainakaan vielä, enkä tiedä tuleeko minusta enää kovin hääppöistä juoksijaa, mutta näillä lajinvalinnoilla minusta ei sellaista tarvitse tullakaan. Mutta on se hienoa silti tietää, että kunnon kengät jalassa, työntäen juosten ylämäkeen voimakelkkaa, jalkani todella kestää rääkin kierros toisensa jälkeen.

Erinäisiä työntö- ja vetokelkkoja yms. WFC Tampellassa

Muutenkin mieli on korkeammalla, kun on vähemmän särkyä luissa ja jäsenissä. Tuleehan sitä särkyä, jomotusta ja kolotusta toki urheillessa ja urheilua treenatessa, mutta sen kestää, sillä se on ansaittua särkyä, joka on tullut siitä että tekee antaumuksella, jotain mikä saa sydämeni sykkimään.

Mie tiedän että miulla on rakennevikojen ja muun krempan vuoksi erinäisiä liikkuvuusrajoitteita, mutten murehdi niitä, vaan keskityn sen sijaan siihen kaikkeen ihanaan mitä pystyn tekemään helposti, hyvin tai edes kohtuullisesti ja vain pienillä kivuilla. Ja positiivisiin asioihin keskittymällä jaksan käydä kuntosalilla vähintään neljä kertaa viikossa, käydä harjoittelemassa voimanaisurheilulajeja urheiluleirillä, kävellä ja hyötyliikkua päivittäin ja tehdä liikkuvuusjumppaa, venyttelyitä ja rumble rollausta silloinkin, kun ei vaan huvittaisi pätkääkään ja väsyttääkin niin muaan perkuleellisesti.

https://scontent.xx.fbcdn.net/hphotos-xpt1/v/t1.0-9/12418103_1250831514946236_6828865208271192834_n.jpg?oh=233e068c3bfe53754a45891ece94f90b&oe=5741CBB7
Heavy Eventsin voimamies/naisurheilun harjoitusleirillä CrossFit Hämeenlinnassa tekemässä farmarikävelyä kivan kepeässä lastissa ;-) Kevyttä satujumppaa tehdessä orankiemolla kasvoilla iloinen virne :=>

Eri urheilulajien ja monimutoisesti erilaisten harjoitteitten treenaaminen ja aktiivinen kuntoilu antaa mahdollisuuden iloita joka viikko. Tämä harjoitus sujui paremmin, tässä nousi enemmän, tai vaikka: jaksoin tehdä tämän tänään, vaikka olin tajuttoman väsynyt. Tavoitteenani pysyä terveenä ja kunnossa loppuelämäni ja kyetä kisaamaan eri urheilulajeissa vähintään seitsenkymppisenä.

Ennen kun täytän neljäkymmentä (olen nyt 35 v ja täytän syyskuun alussa 36 v), haluan päästä kisaamaan SM-kilpailuissa mahdollisimman monessa rakastamassani urheilulajissa. Tavoitteena pärjätä sen verran hyvin, että pääsisin joskus kisaamaan EM- ja MM-kilpailuissa. Siinä on kosolti tavoitetta valitsemissani lajeissa: raakapenkkipunnerrus, maksimivoimapunnerrus, voimanaisurheilu, ja kädenvääntö. Koen kuitenkin, että tavoitteeni ovat realistisia. En tavoittele kuuta taivaalta enkä kiirehdi sata lasissa, mutta pyrin koko ajan ylittämään itseni. Itseni voittaminen aidosti on miulle kilpailemisessa tärkeintä.

Lopuksi tiivistelmä viimevuoden ja tämän vuoden menneistä kilpailuista ja leireilystä, ja tietenkin kalenteria tulevista kilpailuista!

VUODEN 2015 TOTEUTUNEET KILPAILUT 


* La 26.9. oli kilpakädenväännön SuomiCUPin päätösottelu, jossa sijoituin pro-naiset +65ssä 4. sijalle päätyen olemaan 5. SuomiCUPin kokonaistilastoissa.

* La 05.12. Baarin Vahvin mies ja nainen -kilpailu eli voimamies- ja voimanaiskilpailu Joroisissa Hotelli Joronjäljessä. Loogisesti kisaan Baarin vahvin nainen -kisassa.

* To 24.12. Voimasika -kilpailuissa. Voitto tuli kotiin omassa sarjassani.

* To 31.12. Apinan pesän vahvin kilpailuissa. Voitto tuli kotiin omassa sarjassani.


VUODEN 2016 TOTEUTUNUTTA URHEILUTOIMINTAA:

* Su 17.01. Voimamies/naisurheilun harjoitusleiri @ CrossFit Hämeenlinna, Hämeenlinna. Vanhaa petraamassa ja uutta oppimassa.


VUONNA 2016 TULEVIA KILPAILUJA, mm.:

* La 30.01. IPA & FPO Record Breakers! -kilpailu RAW penkkipunnerrus  @ Savonlinna

* La 13.02. Raw Push And Pull -kilpailu RAW penkkipunnerrus @ Turku

* La 19.03. FPO Iloinen Härkä 2016 RAW penkkipunnerrus @ Turku

* La 26.03. WABDL Finnish Open -kilpailu RAW penkkipunnerrus @ Kauhajoki

 * La 16.04.  SVRYn Maksimivoimapunnerrus -kilpailu @ Rauma

* La 23.04.  SVRYn Maksimivoimapunnerruskilpailut @ Viitasaari

* 23.07.  Rantaväännöt -kilpakädenvääntökilpailu @ Raahe


KUNNOLLISTA KEVÄTTALVEA!
T. Krisse Tuominen tai ihan tuttavallisesti Läski Urpo Apina vaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti