Kävijälaskuri

lauantai 16. tammikuuta 2016

Eilen oli hyvä saleilu- ja reippailupäivä hyvässä seurassa, tänään lepoilua

Lepo onpi tännään paikallaan, etennii kö huomenna reissua ja rehkimistä!


Eilen tuli rehkittyä pari tuntia kuntosalilla hyvässä seurassa hyvällä salilla hyvin tunnelmin, kuljettua ympäri kaupunkia vallan hyvät kilometrimäärät roudaten reppuani, kuntosalikassiani ja ruokakasseja ja tehtyä vielä kotona illalla venyttelyjumppaa. Tänään ajattelin lähinnä vain olla kotona akkujani lataillen.Tämän hetkisen ohjelmani mukaan menen yleensä lauantaina tekemään selkää, hartioita, hauiksia ja muutenkin vahvistaa kouriani. Teen joko kuntosalitreenin, toiminnallisen treenin esim. omapaino- ja voimanaisurheilulajien harjoittein tai jotain noitten yhdistelmää. Koska eilen oli pitkä kunnon penkkipunnerrus-, selkä- ja ojentajatreeni ja huomenaamulla lähden Hämeenlinnaan Heavy Eventsin Voimamies/naisurheilun harjoitusleirille ja palaan takaisin illalla rehkittyäni koko päivän moninaisin harjoittein, otan tänään iisisti ja olen vain ollakseen.

 

Tänään en mene säätä uhmaten pakkaseen, tuuleen enkä tuiskuun (ok, nyt juuri ei tuule eikä tuiskuta, mutta monen muuna päivänä niin on tehnyt tällä viikolla ulkona rämpiessäni), vaan pysyttelen sisällä. Huimimmillaan poikkean lyhyen matkan lähikaupassa hakemassa evästä huomiselle Hämeenlinnan reissulle reippailemaan voimanaisurheilun harjoitusleirille ja takaisin. Verrattuna tavalliseen päivittäiseen liikkumiseeni, tuo on sama kuin pysyttelisin paikallani koko päivän liikahtamatta ;-)


Kaunis maisema piristää synkemmänkin mielen, mutta tänään ihailen maisemia lähinnä ikkunasta katsellen ;-)

Tänään ohjelmassa lepoa, safkaamista, tiskaamista, lisää pyykkäämistä, lisää lepäilyä, ehkä siellä lähikaupassa lyhyesti pistäytymistä,  mahdollisesti lyhyt muutaman liikkeen liikkuvuusharjoitus ja maksimissaan lyhyt huomiseen valmistava tekniikkahenkinen harjoitus pienillä kuormilla. Ja sitten lisää lötväämistä, syömistä ja nukkumaan menemistä. Harvinaisen mukavan lupsakka lauantai siis miulle ;-)


Mie chillailemassa eilen WFCn Hall of Famen edessä parin tunnin treenien jäläkeen ;-) Tännään ihan rauhallisesti otan kotona lötkösaurustellen 8-)

Rauhallista lauantaita toivotan ma kaikille!


T. Läski Urpo Apina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti