Kävijälaskuri

perjantai 15. tammikuuta 2016

Iloinen perjantai edessä!

Miun iloinen tunti on, kun tanko on lastattu! ;-)


Kuha ny laitoin jotain kuvituskuvaksi. Kuvassa marraskuussa 2015 testissä Metalin Catapult. Varmistajana Iines.

Suomessa aika laajalti poppoo tuppaa menemään perjantaina baariin nauttimaan happy houreista. Miun happy hour on, kun tanko on lastattu eli "My happy hour is when the bar is loaded" kansainvälisesti ilmaistuna engelskaksi. Ja sehän se on taas edessä tänäkin perjantaina heräämisen jälkeen. Viikon toinen varsinainen penkkipäivä. JEI! ;-)

Laitan tämänkin tähän, kun on niin rakastettavan käppäinen kuva ;-)

Oli sitten millainen koiran tahi karhun ilma, niin meikäläinen lähtee tänään ylös, ulos, salille, pistää alkujumpat käyntiin, tekee tankolämmittelyn, ryhtyy nostamaan penkissä, tekee jäähdyttelysarjat penkissä, ja lopuksi vielä renkoo muunmuassa taljaliikkeitä. Johan siinä on hubaa taas yhdelle perjantaille. Ja saa ollakin, sillä enää puoli kuukautta jäljellä FPOn Record Breakers!eihin Savonlinnassa, jossa olen RAW -penkkipunnertamassa.

On muuten paljon mukavampaa nykyään käydä salilla, kun vähintään kerran viikossa, parhaimmillaan kolme kertaa viikossa, miulla siunaantuu salille lähtevä mukava toveri mukaan. Jaksaa hymyillä, vaikka oiskin väsynyt eikä treeni kulkisi, sillä hyvässä seurassa treeni on aina tavalla tai toisella hyvää ;-)

Hyviä treenejä toivottaen,

Läski Urpo Apina alias Krisse Tuominen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti