Kävijälaskuri

keskiviikko 27. tammikuuta 2016

Tämän päivän meininkejä

Tännään ol lupsakka keskiviikko

Kuten edellisessä, keskipäiväisessä, blogautuksessani totesin: tänään oli poikkeuksellinen keskiviikko. 

 

 Siinä ei ollut mitään poikkeuksellista, että olin keskiviikkona treenifrendini Jarun kanssa, mutta poikkeuksellista oli se, että tänään teimme sekä kevyttä penkkausta että kevyttä kyykkäystä, tavanomaisemman jalkapäivän sijaan.

Poikkeuksellista oli myös se, että kävimme kuntoilemassa WFC:n sijaan Ratinassa. Ohjelmassa oli tänään kevyttä kisaviikon penkkausta ja kyykkäystä, venyttelyitä, jumppaa, joogaa, kevyitä taljaliikkeitä. Reilun puolen tunnin jälkeen siirryin koutsailemaan Jarua ja menin pitkään nautinnolliseen lämpimään suihkuun.  Kivan kevyt ja lyhyt treeni. Vaihtelua se tällainenkin.

Perjantaina teen kotioloissa ennen kisakaupunkiin suuntaamista erittäin lyhyen ja äärimmäisen kevyen jumpan. Paremminkin kyseessä kisapäivää varten valmistelu enemmän kuin edes jumppa.

Lauantaina sitten kilpailemaan Savonlinnan CrossFit-salille IPAn ja FPOn Savonlinna Record Breakers -kilpailutapahtuman raakapenkkipunnerruskilpailuun. Tavoitteena saada mitali kaulaan, pokaalikin olisi kiva ja raha vielä kivempi, mutta kunhan nyt saan edes hyväksyttyjä tuloksia kilpailussa, niin sekin on miusta jo hyvin sekin. Menen ihan kunnon mukaan ja pelaan mieluummin varman päälle helpot varmat suoritukset kuin pieleen mennet riskiinotot tehden. Valmistautumisen määrästä ja asenteen puutteesta minnuu ei ainakaan voi syyttää! ;-)


Pakko myöntää että tässä vaiheessa jo vähän perhosia masussakin, mutta koska miulle lähtee ihana yhden hengen huoltojoukko mukaan, vältyn varmaan monelta stressiltä ja turhalta jännittämiseltä, joten eipä tässä hätiä mitiä.

Kunnollista viikkoa teillekin!

T. Krisse Tuominen tai tälleen tuttujen kesken Läski Urpo Apina vaan ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti