Kävijälaskuri

sunnuntai 24. tammikuuta 2016

Eiköhän FATSHAMINGin olisi korkea aika loppua!

Lihavien pilkkaaminen loppukoon tähän paikkaan het' ja nyt!!!


Somessa ei ole vain söpöjä kissoja, vihapuhetta, kaveripyyntöjä ventovierailta, äärikaupallista mainontaa ja höpönlöpöä, vaan siellä jaetaan myös tieteellisiä artikkeleita ja viisaita pohdintoja. Koska hän jolla tietoa on, hän sitä jakakoon, haluan antaa vieraskynähenkisesti mahdollisuuden eräälle viisaalle ihmiselle nimeltään Aleksi Blomsterille saada sanojaan julki myös blogini kautta kansan lukeville aistielimille.Aleksi jakoi someprofiilissaan linkin artikkeliin lihavuudesta seuraavilla pohtivilla saatesanoilla:

"Vain 5% ihmisistä pystyy pudottamaan painoaan pitkällä aikavälillä 95% ylipainoisista jää ylipainoisiksi. Ainoa tunnettu keinoa laihtua pitkällä aikavälillä on kirurginen vatsalaukun pienennys, mutta siinä on riskinsä ja paino voi silti nousta takaisin. Tätä ei haluta vain sanoa ääneen koska se on aika julma fakta ja onhan se ikävää sanoa ylipainoiselle ihmiselle että sori, läski oot ja sellaiseksi jäät.
Eli liikkua tietenkin kannattaa ja syödä terveellisesti. Elää vähemmän ikävien seurausten kanssa ja pikkusen pitempään. Mutta jos samalla kannattaa hyväksyä oma kehonsa, itsehän siinä joutuu tämän noin 80 vuotta elelemään ja aika varmasti se on sen mallinen kuin se nyt on niin loppuun asti."

Suosittelen myös miekin ihmisiä liikkumaan, syömään terveellisesti ja hyväksymään oman kehonsa, oli se sitten minkäkokoinen, näköinen, muotoinen, värinen, tai painoinen. Rakastakaamme jokainen itseämme ja rakastakaamme toisiamme, sellaisina kuin olemme ja tulemme olemaan!

Kerrospukeutuva apina apinanpesässään tännään. Monta kerrosta vaatetta ja silti noinkin hoikalta näytetään. Joittenkin mielestä kuvassa apinaemon sijaan on plösö rumilus. Katsojan silmät kertovat enemmän katsojasta kuin katseen kohteesta.


Itsensärakastamishetkiä ma kaikille toivotan!

T. Krisse Tuominen, Läski Urpo Apina nimelläkin tunnettu henkilö, joka haluaa rakastaa itseään ja muita sellaisina kuin olemme <3 <3 <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti