Kävijälaskuri

torstai 14. tammikuuta 2016

Ravitsemusterapeutilla käymisestä

 Onnea on käydä hyvällä ravitsemusterapeutilla, joka todella kuuntelee ja auttaaEilen rämmin ulkona moneen otteeseen lumessa, tuiskeessa ja tuiverruksessa. Ei olisi tänään paljoa kiinnostanut ulos lähteä, mutta oli tärkeä meno, jota en halunnut jättää väliin, vaikka  olikin kovin haluton olo mennä yhtään mihinkään pois kotoa lämpimästä. Tänään kävin ravitsemusterapeutilla. Olen käyny siellä jo ny nelejä vuotta ja tarpeeseen on tullut.

 
Ei paljon kiinnostais ulkona rämpii, mut silloin mennään, kun mentävä on.


Tänä vuonna taitaa tulla eteen viimeiset kerrat kun käyn enää ravitsemusterapeutillani. Alan lopettelemaan, kun alan pärjäillä omillanikin sekä arjessa että urheiluruokavalioilla yms. Ei oo kauheemmin ollu enää ylilyöntei tms. Ei miun tartte enää todella pelätä, että ny iskee joku syömishäiriökausi. Aika silleen hyvin asiat siis kantimissa. Ja ruokailutkin voi mennä nykyään ihan omalla painollaan.

Oon onnellinen että oon voinut käydä hänellä. Fiksu työntekijä, joka on kuunnellut ja tukenut. Suurisydäminen fiksu ihminen, eikä pelkää sanoa jos ei osaa jotain tai ei tiedä jotain. Kunnioitus molemminpuolista Ihana ihminen ja hyvin on työnsä tehnyt. Ei ois kyl parempaa voinu olla. Ihan uskomattoman mahtavaa tsägää että saadessani lääkäriltä lähetteen julkisen terveydenhuollon puolella ravitsemusterapeutille, päädyin kaikista paikkakuntani ravitsemusterapeuteista hänelle, jolla olen saanut kunnian käydä nyt jo neljä vuotta. 

Olen tyytyväinen että aika ankeista keleistä huolimatta paarustin ravitsemusterapeutin vastaanotolle taas kerran


Tärkeää kuitenkin, oli sitten kyseessä terapeutti, ravitsemusterapeutti tai vaikka valmentaja, että kemiat klikkaa ja on vuorovaikutteisuutta, eikä silleen että toinen puskee asiat väkisin kurkusta alas "tee sää kuule niin ku mää sanon äläkä kysele" -tyylillä. Onni on että on voinut käydä erittäin hyvällä miulle sopivalla ravitsemusterapeutilla jo neljä vuotta. Kiitoksia näistä vuosista, ravitsemusterapeutti Pirkko Lähteenmäki. ERITTÄIN PALJON KIITOKSIA!
 
Olen tyytyväinen siitä, että kävin taas ravitsemusterapeutillaKiittäen, niiaten ja kumartaen,
"Läski" "Urpo" Apina aka Krisse Chrissie Heart Sydän alias Krisse Tuominen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti