Kävijälaskuri

sunnuntai 31. tammikuuta 2016

FPO & IPA Savonlinna Record Breakers! käyty ja koettu

Savonlinna Record Breakers!-kokemuksia


Mie olen aiemmin kilpaillut kilpakädenvääntäjänä peräti SuomiCupissa ja käynyt voittamassa voimanaisena esim. Baarin Vahvin Nainen -kilpailut kahdesti, mutta nyt oli sitten voimanostoliitto IPAn ja FPOn Savonlinna Record Breakers!it edessä raakapenkkipunnertajana.


Sportheavysta ostetut Leaderin proteiinisipsit toimivat taas kerran kisaeväänä ja toimivat sellaisena jatkossakin ;-)

Bussissa oli toooodella hygieenista :(

Lahessa vaihtobussia odottamassa

Sangen jänniä nappuloita bussin wc:ssä


Kävin kaunistautumassa tukan ja kulmakarvojen osalta Salon Scissor Sisterillä torstaina. Perjantaina suuntasimme yhden hengen huoltojoukon kanssa Savonlinnaa kohti kimpsujen ja kampsujen kanssa. Bussit olivat ihanasti myöhässä ja juuri ennen CrossFit Savonlinnan löytämistä, mie onnistuin muljauttamaan oikean jalan nilkkani liukkailla lipsuessa. Vaakaan klonkkasin sitten en-niin-kovin iloisenoloisena. Iltavaaka näytti 99,7 kg hihaton t-paita ja pikkarit jalassa ja mikäpäs siinä, olin siis kirjaimellisesti naisten superraskaassa eli +90 kg sarjassa. Tuossa painoluokassahan saisi painaa vaikka tuhat kiloa, mutta lähtökohtaisesti haluan olla ilta-vaa'allakin kirjaimellisesti päälle yheksänkymmentä kiloa, pysytellen alle 100 kg. Eipä piääse kukkaan sanomaan sitten satakiloiseksi, kun en sitä kerran kerran iltapainoltanikaan ole.Kisapunnituksen jälkeen lipsuimme apteekista hakemaan tukisidettä ja kipulääkkeitä ja klenkkasimme hotellille, jossa lepuuttelua, rumble rollausta ja goisaamista. Lauantaina uaamiaiselle muitten voimanostajien sekaan ja kohti kisapaikkaa.


Kisapaikalla kisa-asua piäälle, katsomaan telinekorkeudet yms. kohdilleen, lämmittelyt käyntiin, ja sitten kisaamaan. Koska oikea nilkka oli kipeä, vasemman nilkan kuntoutuminen on vielä kesken, oli ollut tukkoinen olo koko aamun ja vasen hartia kipuili hieman, päätin huoltajani kanssa pelata erittäin varman päälle kisapainojen kanssa. Ja koen että se oli viksu ratkaisu, sillä nyt sain kisakokemusta ja kolme hyväksyttyä tulosta kansainvälisissä kahden liiton kilpailuissa.


Nostoni naisten avoimessa raakapenkkipunnerruksessa olivat 65 kg, 67,5 kg ja 70 kg. Etenkin jälkimmäisen painon helppouteen olin tyytyväinen. Ei paljon vaivat painaneet, kun nosti vaan ;-) Tästä on hyvä lähteä kisaamaan 13.2. Turkuun Raw Push & Pull -kilpailuihin.

Myöhemmin lisää kisakuvia ja videoita yms... Nyt nukkumaan.

VOIMALLISTA VIIKKOA!

T. Krisse vuaan ;-)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti