Kävijälaskuri

tiistai 5. tammikuuta 2016

Iäärimmäisen illoesta ja kuntoisaa uutta vuotta 2016!

Erittäin onnellista, iloista, nautinnollista ja kunnollista uutta vuotta 2016 kaikelle kansalle!


"Huh hah hei ja hupsista keikkaa!" kuinka nopeasti vuosi 2015 tuli, oli ja kiisi ohi ja "Ohhoh hopsista rallaa!" kuinka paljon siihen mahtuikaan kaikkea sisältöä! Jos alkaisin luetella kaikkea mitä vuoteen 2015 miulla mahtui, pitäisi kirjoittaa kirja tai peräti kokonainen kirjasarja, meinaan sen verran hilpakkaan ja haipakkaan sitä kaikenlaista elooni mahtui yhteen vuoteen sulloutuneena. Sen sijaan mieluummin täytän tämän bloggauksen kiitoksella.


IHA HIRVEESTI KIITOKSIA! * Hani, ystävät, kaverit, tuttavat, skidiläiset, fanit, diggarit, heitterit...

* Essel Designin ja Samiflixin Sami Laitala kaikesta yhteistyöstä video- ja valokuvaamisen, roudaamisen, kyytien antamisen, Bob Sled Charmer -sarjakuva-albumini taittopuuhista yms. ja kaikesta tulevasta!

* Yksityiset lahjoittajat yms. tukijat Pirkanmaalta, Itä-Suomesta ja Etelä-Suomesta. Ilman teitä olisin mm. syönyt, varustautunut ja majoittunut huonommin ja näin ollen jaksanut ja voinut urheilla, viihtyä ja taiteilla huonommin. Supertattis siis teille!

* Tampereen Sarjakuvaseura ry sarjakuvieni julkaisemisesta Sarjarissa ja mahdollisuudesta myydä Tampere Kupliissa tuotteitani myyntipöydällänsä. ISO TATTIS, NIIAUS JA GUMARRUZ saman puljun P. A. Manniselle ja Hannele Kivilahdelle monista mahtavista inspiroivista keskusteluhetkistä!

*  Seitti -kustannus julkimoi P. A. Mannisen ja miun aivopieruista lähtölaukauksensa saaneen Teräslilja vs Mutanttizombiet -sarjakuva-alpummin, jossa kuvia, sanoja ja sarjakuvia miulta iteltäni. Siitä heille suurkiitos!

* Scissor Sisterin Elina Viitaselle siitä, että olet vuosikausia meikäläisen itsepäisiä hivuksia viäännelly ja kiäännelly mitä moninaisimpiin muotoihin. Aina vain jaksan kiittää, ylistää ja suositella sinnuu! <3


* Blogiini ja vlogiini haastattelun tai muun rupattelutuokion antaneille: Iines Sade, Timo "Pode" Poutiainen, Susu, Sami Huhtala, ja he joitten haastattelu ei ole vielä tullut julkaistuksi.

* Ravitsemusterapeutti Pirkko Lähteenmäki, personal trainer Tapani Kudjoi, terapeutti Marjo Tossavainen, treenikaverit, varmistajat, lenkkikaverit, TKT Nääsväännön Kaitsu-koutsi ja muut seurasta opastaneet ja tsempanneet..

* Baarin Vahvin Nainen -kilpailujen järjestäjät, kanssakisaajat, Auvo ja Hotelli Joronjälki!

* Voimasika ja Apinan pesän vahvin -kilpailujen järjestäjät ja kanssakilpailijat! <3

* Kädenväännön SuomiCUPin ja SuomiCUPin finaaliottelun järjestäjät, kanssakilpailijat, yleisöt, kuvaajat. videoitsijat, jne...


* Finland Powerlifting Organisation FPO jäseneksi hyväksymisestä ja kaikille FPOn kilpailujen järjestäjille kilpailijaksi hyväksymisestä! Kilpailuissa ja tulevien vuosien vuosikokouksissa nähdään!

* WFC -kuntosali laadukkaista tiloista, laitteista, välineistä, miellyttävistä ja hauskoista aulaemännistä, lämpöisästä saunasta, tilavista pukuhuoneista, asiakasjääkaapista ja -mikrosta, halvoista päivähinnoista ja hyvästä tunnelmasta <3 Kuin olisi tullut (takaisin) kotiin <3

*Ja kaikille muille, joille kiitos kuuluu, mutta läyhäpäänä unohdin sinut/teidät/sinun edustamasi tahon mainita!


SUURKIITOS KAIKILLE!Ja hyvvee alkanutta uutta vuotta 2016!

T. Läski Urpo Apina aka Krisse Chrissie Heart Sydän alias Krisse Tuominen,
sisukkaasti elämänlangassa kiinni vuonna 2016kin! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti