Kävijälaskuri

sunnuntai 17. tammikuuta 2016

Upea urheiluleirikokemus! Kiitoksia Heavy Events! Kiitoksia CrossFit Hämeenlinna!

Heavy Eventsin voimanais/miesurheilun harjoitusleirillä oli tavattoman hauskaa!


HUHHUH, mikä sunnuntai! WOU, WAU ja JEA BEIBI JEA! Hieno tunnelma oli voimanaisurheilun harjoitusleirillä Crossfit Hämeenlinnassa! Olin etukäteen jännittänyt useita asioita leiriin liittyen, mutta turhaan jännitin. Kiitoksia Heavy Events ja CrossFit Hämeenlinna!

Apinaemo tarpomassa aamutuimaan kohti rautatieasemaa

Yöunet jäivät viiteen ja puoleen tuntiin, joten aamulla kohti rautatieasemaa paarustaessa, ei ollut se vahvin, energisin, intoa puhkuvin ja pirtsakin olo, mutta kummasti se pakkanen piristi. Ainakin hieman. Oli silti yllättävän raskas tarpoa asemalle, vaikka yleensä harpon matkan vallan nopeasti ja kevyesti. Nyt jalkaa painoi ja nokka vuoti.

Pikkaisen pakkanen poskia kirpaisi, mutta tarvoin kuitenkin suht. reippaasti asemalle

Niiskutellen saavuin asemalle ja löntystelin oikealle raiteelle ja oikean vaunun kohdalle. Painoin oven avausnappulaa ja mitään ei tapahtunut. Ja viereinenkään ovi ei auennut. Tuli sitten odoteltua joku kymmenen minuuttia mukavan lämpimässä ulkoilmassa, mutta joskus elämä on mitä on. Ja on sitä pitempäänkin odoteltu paljon kylmemmässäkin, eli nopeaanhan tuo meni, kun ei valittanut.

Tuossa se vihreän linjan peltihepo ois, kun pääsis sisällekin, pohti apina odotellessa ;-)

Junassa katsoin netistä tulostettua karttaa, söin eväitä ja koitin nukkua, vaan en sitten nukahtanut. Juna oli ajoissa ja pääsin kävelemään kartta kourassa yllättävän pirteänä kohti Hämeenlinnan CrossFit -salia ja Heavy Eventsin harjoitusleiriä.

Reitillä oli sitten tietyötä, rakennustyömaata yms. ja kulkeminen oli välillä hidasta autotien pengermällä kävellen tai lumessa itselleen tietä raivaten. Puolisen tuntia silti siihen meni minkä Guuggeli lupasi 23 min kävelyksi. Ja tadaa! OLIN PERILLÄ!!!

Ihan ite nappasin kuvan tiiliseinästä. On se vaan kommee kuva! ;-)

Pukuhuoneessa ampaisin suihkuun ja pirskutaralloo kun ei sitten tullut lämmintä vettä ollenkaan. No, tapahtuipa se herääminen vihdoinkin, kirjaimellisesti kylmässä suihkussa! Pukuhuoneessa pukeutuessani ja hytistessäni tuli paikalle toinen tamperelainen leirille saapuja paikalle ja juteltiin niitä näitä ennen leirin alkua.

Aluksi oli esittelykierros (sori leiriläiset, että sanat sekosivat ja puhuin ihan pölöjiä!), lajivälineitten roudaamista salin yhdeltä laidalta toiselle, lämmittelyä ja sitten alkoi varsinainen lajivälineisiin ja lajeihin tutustuminen väline kerrallaan. Kaikesta ei ole kuvia ja suurin osa kuvista on sumeita, mutta höpsis pöpsis siitä, sillä sumeatkin kuvat sanovat enemmän katsojalleen kuin pölöjän bloggarin miljuuna sanaa ;-)

Meikäapina in action tukinnostossa!

Ylöstyöntöä/ylösnostoa/ylösvientiä/kyltetiiättemihinpainnonnostoliikkeeseen viittaan, en ole koskaan kauheammin tehnyt kuin yleiskunto- ja kuntoutusmielessä... ja siitäkin aikaa kun sitä tehnyt ihan oikeasti eikä sinne päin, ja sen kyllä huomasi. Tekniikkani oikein huusi parantamista. No, kyllä sitä raa'alla voimallakin yllättävän isoihin painoihin lopulta tuli noustua ja parani se tekniikkakin... kai... vähän... mutta ihan hitsin vitsin kamalaa kohellusta se alun kevyitten painojen jälkeen oli, kun tekniikka oli ihan ultrakökkö, eikä se treenaamallakaan tänään kovin hääppöiseksi mennyt...

"Ihan helskutaralloon vakaata ja hyvää tekniikkaa", tai sitten ei ;-)

Mutta jaksoin kuitenkin jokaista eteeni tökkäistyä painoa yrittää... viimeinen ei onnistunut, muissa sain joko yhden  (se toiseksi viimeinen paino) onnistuneen tai sitten monta ylösmenoa (ne muut painot siihen asti), vaikka paremminkin olisi teknisesti voinut mennä... mutta ihan vallan hyvin siihen nähden, etten koskaan tuollaisella välineellä ole missään mitään tehnyt. Ekaksi yritykseksi siis olisi voinut mennä varmasti käppäisemminkin :-9

Sumea kuva sumeasta tyypistä tekemässä merimieskävelyä, vai merimieskantoko se on... eniwei... Ai miten niin hieman oon väsynyt kirjoittaessani tätä, kun haen sanoja? No, sellaista se joskus on.

Sumea tyyppi touhuaa sen verran kun osaa.

Ja takaisin käy tieni...

Hoplaa ja hopsansaa!

Lähdössä ylös painojen kanssa..

Ou jea!

Kivaa jumppaa, vaikka selkäänhän tuo otti painavimmillaan ja sitä ennenkin aluksi kun en tajunnut heti tekniikkaa...

Sumeen hauskaa sakkia sumean hauskalla leirillä!!!

Mie, kisannut leiritoveri ja sumea selfie...

Kaksi sumeaa voimailija...

Voimanainen ja voimamies sumeina..

Sumeaa sakkia himmeän hauskan urheilulajin harjoitusleirin tauolla ;-)


Hauskaa oli ja mukavaa oli, kun sai suoraa palautetta ja selkeää ohjausta. Sain kyydin takaisin Tampereelle eräältä tamperelaiselta leiriläiseltä. KIITOKSIA! Kotona reidet mustelmilla, väsyneenä... päällä sellainen olo, että OIKEASTI tuli jotain tehtyäkin noina ihanan mielenkiintoisina, haastavan raskaina, mutta hurmaavan kannustavina tunteina. Ei tullut päivää ja iltaa turhaan haaskattua.

Tästä on hyvä jatkaa lajien itsenäistä treenaamista WFC Tampellassa olevilla välineillä, ja jos Heavy Events järkkää jotain jatkoleiriäkin niin sille osallistun tietenkin, jos aikatauluihini se vain suinkin sopii! Ja Hämeen Vahvin Nainen -kilpailuihin elokuussa voi nyt huomattavasti vapautuneemmalla mielellä osallistua, kun tietää aiempaa paremmin mitä siellä oikein pitäisi tehdä ihan oikeastikin ;-)

Mukavan kunnollista sunnuntai-iltaa toivottaen,

Krisse tai ihan Läski Urpo Apina vaan, silleen tuttavallisesti 8-)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti