Kävijälaskuri

maanantai 25. tammikuuta 2016

Päivän suunnitelmia ja katse tulevaisuuteen

Uusi uljas ihana viikko edessä! <3


Tykkään pitää tätä blogia kuin kirjoittaisin jonkinlaista julkista päiväkirjaa, ja sellainenhan se taitaa ainakin vähän myös olla. Tässäpä tämän hetkisiä tuumailuja, fiilistelyjä ja suunnitelmia... ;-)


Tännään maanantaina miulla luvassa mm. tällaista hommailua: tiedoitteitten kirjoittamista, palaveeraamista, sponsorisopimushommeleita, blogitekstien väsäämistä, videoeditointia, haastattelujen tekemistä, kuntosalilla käyntiä ja siellä sekä oman treenin tekemistä että erään ihmisen opastamista, ruuoanhakureissua, vitamiinien ja hivenaineitten tankkaamista lauantaista Record breakers!-raakapenkkipunnerruskisaa varten, keskustelemista kisoihin huoltoavuksi tulevan ihmisen kanssa erinäisistä ennen kisaa ja kisoissa tehtävistä asioista... paljon kävelemistä paikasta toiseen ja muuta hyötyliikunta... ystävien näkemistä, todennäköisesti paljon nauramista, omassa elämässäni tärkeitten ihmisten seurasta nauttimista... syömistä, veden kittaamista, lepäilyä, rentoutumista... muunmuassa tuossa ja muissa hommissa tuo päivä kivasti vierähtää ja aikaisin nukkumaan kun tiistai-aamuna taas kerran klo 06:25 herätyskello raikaa niin että tupa tärisee 8-) :-9

Mitenpä teidän maanantainne?


Uusi voimanostovyö, Leaderun lisäravinteita, proteiinipatukoita, proteiinisipsejä, Vidan vitamiinejä, plus erinäisten valmistajien soijarouhetta, kivennäisvettä, urheilujuomaa ja energiajuomaa.

Vitamiineja, mineraaleja, proteiinin ja kuidun lähteitä, kilpavyö, lisäravinteita, nestetankkausta, urheilu- ja energiajuomaa ja vallan mahtava asiantunteva PENKKIPUNNERRUS -opasteos. Kyllä näillä pärjäilee kisan jos toisen ja ehkä jo osittain kolmannenkin ;-)

Muunmuassa ylläolevien kuvien mukaisista aineksista on elämäni rakennettu viimeviikkoina, tällä tänään alkaneella viikolla ja tulevina viikkoina muihin tuleviin kisoihin valmistautuessa. Noista ja muista kivoista aineksista on rakennettu myös monelta osin miun hyvä olo, kivat treenit, mukavat kisat, mukavat energiatasot, toimivat suoritukset ja onni, riemu, nautinto, autuus ja hyvä olo ;-) Mistä siun elämäsi ainesosat koostuvat juuri nyt? Kuvalinkkejä ja kommentteja otetaan vastaan kommenttikentässä :-)

Kunnollista nautinnollista viikkoa!

T. Krisse Tuominen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti