Steel Bodylla reenuamasa

Viimeviikon aikana tuli käytyä kahdesti Steel Bodylla. Ti tuli penkattua ja to mavetettua. Mave ei ymmärrettävästi parhaiten kulkenut helteellä kourien lipsuessa (nestemäinen mankku jäi kottiin) ja hapen ollessa astmaatikkona turhan vähissä lämpimällä kelillä. Sitkeesti mavetin tuolloin 185 kg asti ja totesin, että saa riittää tällä kelillä huhkaaminen ja lampsittiin kotio. Sunnuntaina kävin tekemässä salillisen syrjähypyn HH Gym -salilla erilaisten treenien muodossa.



Tiistaina kävin Salon Scissor Sisterillä pistättämässä tukkani uuteen uskoon. Kelpaa taas kuntoilla kun ei tukka puske suuhun eikä pää ole täynnä Chewbaccan turkkiva, Keskiviikkona tuli käveltyä yksin ja yhdessä toveri(e)n kanssa kaupunnilla. Päivän mittaan kilometrejä tuli kymmenen ja rapiat. Kävelyn lisäksi illalla suuntasin jälleen Steel Bodylle tekemään mitä muutakaan kuin aina yhtä ihanaa penkkipunnerrusta.



Lämmöt tein pelkällä 20 kg tangolla 3*10 toistoa, 3*40, 3*57,5 kg, 3*67,5 kg, 1*80 kg. Lämmöistä siirryin  tekemään työsarjoja: 4*3*87,5 kg, 1*2*107,5 kg ja 2*1*107,5 kg varusteettomassa raw penkkipunnerruksessa. Kulkihan ne kun ei valittanut. Piti vaan hiet penkiltä pyyhkii joka noston jäläkeen.



Jälkilöylyinä vihdoin ihteeni muunmuassa tekemällä mm.  ylätaljavetoa, alataljaa, selkää ja vahtaliharutistuksia laitteessa lisäpainoilla. Johan tuossa kuumalla ihan hien sai pintaan, niin että hiki valui vielä salilta lähtiessä. Kotiin kaupan kautta ja kävellen, tietenkin. Lentämään kun en oo oppinut ja liaanit on vähissä kaupunnissa. Kyllä suihkussa ol kivvoo kotona. Ee ole nämä kelit kyä tarkoitettu näin kalpealle olennolle.



Tällä viikolla luvassa kävelyä, jumppaa, joogaa, meditaatiota, mavea ja kyykkyvä. Mave plus penkki maailman cup ja SM luvassa syyskuun 8. pvä Savonlinnassa. Hyvät kisat niistä tulloo. Näillä näkymin itekin paikalla. Rock rock. Hyvvee kesänjatkoa ja syssyn tulon odotteluva! T. Krisse Tuominen.

Kommentit

Suosituimpia blogeja (blogin koko ajalta)

Aappena päätti kisavuotensa komiasti Bullfarmilla!!!!

The World's First-Ever Take the Edge is out NOW!

Cyberpunk movies to inspire your genre gaming (plus some gaming stuff, too!)

Kotona leppäämässä tuaas