Hyvää Cyberpunk 2020: 20.02.2020 klo 20:20 jälkeistä aikaa!

Tervehdys rakkaat nuppanat, höppänät ja pöppänät!


V R sooooo Cybeeeer!


Eilen oli oikein kivaa, kun oli Kansallinen Cyberpunk 2020 -päivä, sen kunniaksi että eilen oli maagiset hetket käsillä: 20.02.2020, klo 20:20. Sen kunniaksi kokoonnuimme pienellä porukallamme sekä virtuaalisesti että meillä kotosalla erittäin pienellä väellä. 


I have FATE in my robo-arm....



Pukeuduimme teeman mukaan. Söimme meidän mielestä kivaa safkaa: leipiä ja keksejä, hummusta, hedelmäsalaattia, yms.,. Joimme appelsiinimehua ja limuja. Luimme Cyberpunk 2020 -pelikirjoja, lisäosia ja muuta sen sellaista.





Kuunneltiin teeman mukaista musiikkia ja keskustelimme erilaisista tulevaisuusvisioista ja pohdittiin millaista on elämä vaikka vuonna 2027 (tulevaisuuden vuosi mistä Terminator -leffan robo ja ihmissoturi tulevat kasikytluvulle). Pohdimme myös millaista maailma on vuonna 2077 ja millainen Cyberpunk 2077 -digipeli maailmoineen on. Keskustelimme siitä miten Cyberpunk 2020 -tulevaisuuden visiot ja maailma eroaa Cyberpunk Red -boxisetin 2030-luvun tulevaisuusvisioista. 









Ideoimme uusia teemabileitä, pähkäilimme museovisiittejä tulevaisuuteemme ja suunnittelimme syksyn synttärijuhlintoja. Katsoimme Terminator -elokuvaa. Tuli tehtyä livestriimaus klo 20:20 kunniaksi.. Oli oikein kivaa. Meidän näköiset teema-iltamat ja niitten vietto oli kivaa kun ei ollut mittää melettaamista ja kukaan ei juonut alkoholia tippaakaan.









Oli kyä oikein harvinaisen mukava ilta eilen. Ei tullut roolipelattua, mutta roolipeleistä, roolipelien maailmoista ja tulevaisuusvisioista puhuimme sitäkin enemmän. Ja oli kiva eläytyä yhdessä teemaan pukeutuen, striimaten, tutkiskellen materiaaleja yhdessä, puhuessa elokuvista, peleistä, museoista, opiskeluista ja reissaamisesta. Meni oikein mukavasti ilta yhdessä hyvällä porukalla.





"Countdown.. 2020..." A caption of the Cyberpunk Red World Book

Watching Terminator the movie

Wazzzzzuuuuup heretics? :-) 

2300 AD Earth/Cybernetics book as a finnish edition

HardWired as a finnish supplement

Cyberpunk Jumpstart Kit

Kiva pitää välillä tuollaisia hullutteluja ja hassutteluja harmaan arjen yläpuolelle nousten. Tänään onkin ollut vuorossa harmaampaa taas. Tuli asioitua kaapunnilla jo uaamutuimmaan. En tiedä jaksanko ennee tännää ihan kauhiasti muuta tehä kö leppäellä. Jos kamut huutelloo vaekka museoon, niin ehkä sitä sinne voes männä.

A wasteland side of the poster-map that comes in the CP Red Jumpstart kit

A citystreet view  poster-map that comes in the CP Red Jumpstart kit

A city Apartment map-poster from Cyberpunk Red Jumpstart Kit

The Rule Book and the World Book of the Cyberpunk Red Jumpstart Kit

A very cool cyberpunkker, Yours Truly, Krisse Tuominen 

Tässäpä oli tällä kertaa bloggauksessa melekoisesti kuvia joitten mukana myös infoa ja kommentointia englanniksi. Mukana myös ääntä ja liikkuvvoo kuvvoo juutuubaviteon muodossa. Hyvää tulevaisuutta! T. Krisse Tuominen.

Kommentit

Suosituimpia blogeja (blogin koko ajalta)

Aappena päätti kisavuotensa komiasti Bullfarmilla!!!!

The World's First-Ever Take the Edge is out NOW!

Cyberpunk movies to inspire your genre gaming (plus some gaming stuff, too!)

Kotona leppäämässä tuaas