Maanantai ja yksi viikko eessä on

Maanantaita rakkaat lukijat

Maanantai-amulla heräsin ajoissa paaston jälkeen tavallistakin iloisempana. Join veden kanssa aamulääkkeeni ja ah, kuinka namilta maistuikin. Oli aika pakata kimpsut ja kampsut, pukeutua ihmisstandardien mukaisiin vaatteisiin ja lähteä siirtymään kohti neuloja ja verenottopurkkeja.

Reippaasti ihanassa aamusumussa pyöräilin keskustaan laboratorioon. Fillari parkkiin ja lukkoon. Kädet desinfioiden ja labran tiloihin. Labran eteisestä meikäabena seikkailin itsensä sankarin elkein oikeaan koppiin istumaan ja olin rohkeasti neulatyynynä. 

Labrassakäynnin jälkeen kävelin alakerran Köö-ketjun kaubamajaan ostamaan aamiaista. Kaupasta löytyi hyvin ruokarajoitteilleni sopivaa mättöä. Suklaa-vegaani-rahka-settiä, mustikkavegerjugua, kunnon salaattia alessa, jne... Niin, ja tietenkin Jumalten ja Sankarten juommoo, elj Pepsin Mäxiä. 


Kauppareissun jälkeen olinkaikessa rauhassa lepäilemässä mukavassa hengailupaikassa. Oli mukava olla ollakseen ja vetää henkeä keskellä kaupunkia. Ihan best olla chill n relax betonkilambosen ja tirpusten kanssa.


On oikiasti rentouttavaa kun voi istahtaa keskusta-alueella viihtyisään vihreään alueeseen, jossa on puukeinuja, joissa istua ja kiikkua, ruohomattoa, kasveja ja muuta viihtyisää. Paljon mukavampi sekä kaupungin linnustolle, apinastolle ja varmaan ihmistöllekin.


Alla, ainakin toivottavasti, näkyy blogia lukevalle jotain katseltavaa ja kuunneltavaa. Tuossa kohtaa noin 13 tunnin paaston ja vedettömyyden jälkeen meikäastmaatikko kuulostaa ihanan Lemmyaaniselta. Sexeeeeh, Babeeeh, Sexeeeeeh. Ahh!



Chillailumestasta siirryin lepoa nautiskelleena (thänx böördi böördit seurasta) Tampereen kaupungin pääkirjaston Metson pääovelle dodottamaan tovin aikaa sisäänpääsyä. Olinkin ensimmäisten joukossa sisällä ja hyödynsin parin kirjan verran kirjastopoistohyllyjä. Kävin myös peli-osastolla nauttimassa siitä, että pystyi "ikkunashoppailemaan" hyllypläräilemällä. Tuli syötyä myös omia eväitä. Tykkään kun kirjasto on mukava paikka, jossa voi tehdä monenlaista.


Metsosta mie fillaroin tänne Sampola-keskukseen noutamaan varauksiani. Täällä sitten ne kokoilin kouriini ja etsin lisää lueskeltavaa. Satu Aallon Suuri satukirja vaikuttaa lupaavalta kirjalta, pitääpi lainata se kotio. Siinä vaikuttaa olevan todella suuri määrä kaikenlaisia ja -tasoisia leikkejä, niin lapsille, perheille kuin illanviettoihin. Vaikuttaa siltä, että kyllä tuosta kirjasta löytyy jotain roolipeli-iltojen alkuleikiksi vähintäänkin.

Se o kiva ku meikäzombikin voi olla kaikessa rauhassa kirjastossa... Nam!

Kirjaston konneella naputtelen tässä blogaustani, kun kirjastossa on "hieman" rauhallisempaa kuin meidän taloyhtiössä, jossa par'aikaa suoritetaan remppakimaraa. Myöhemmin tänään kirjoittelen kotona lisää bloggausmatskua, luen lisää pelimatskuja, ja illalla menemme porukalla HH Gymille treenaamaan voimailua. 

Hyvää alkuviikkoa!

Kommentit

Suosituimpia blogeja (blogin koko ajalta)

Aappena päätti kisavuotensa komiasti Bullfarmilla!!!!

The World's First-Ever Take the Edge is out NOW!

Cyberpunk movies to inspire your genre gaming (plus some gaming stuff, too!)

Kotona leppäämässä tuaas