Hyötyliiikuntaa, trallalei

Tervehdys armas lukijani


Viimeviikkoina on tullut taas Taysin alue tutuksi sekä saattajana että omilta käynneiltä. Eihän siinä mitään, onhan se ihan nättiä aluetta. Mitä nyt aika usein rempassa vähän sieltä ja täältä, mutta noin niinko muuten ihan jeba. 


Pakko sanoa että pidin enemmän siitä että siinä missä nyt on päärakennuksessa leikkialue, oli työskentely/rauhoittumistila. Nyt ne laidoilla varustetut pehmeät huonekalut on ripoteltu pitkin käytävien seiniä. Ei ole kyllä niihin enää mukavaa eikä rauhoittavaa istahtaa. 

Onhan siellä se hiljentymisen tila -/rukoushuone/-kappeli, muttei siellä ole tuollaisia huonekaluja, se ei ole aattelisesti/uskonnollisesti sitoutumaton tila, ja se on vähän syrjässä kaikesta. 


Siinä saa myös hyvää liikuntaa kun polkee Taysille (tai saatettavan luo) ja takaisin kotio. Hyvät kilometrimäärät saa helposti hankittua kun kävelee pitkin käytäviä osastolta ja luukulta toiselle. 


Ratikasta tai ratikkaan juoksemalla saa helposti hyvää kardiota kuin itsestään. Etenkin jos on lisäksi vessaan kiire. Silloin vasta sitä kirmaiseekin lähes lentoon. IBS on lähes yhtä kova kannustin kuin dobermanni juoksuradalla kirittäjänä. 

On ollut kivaa kun olen jaksanut Tays-päivinäkin useimmiten käydä Metsossa ja tai Sampolassa, jumppailla ja tai vetää treenitkin. Eilen tosin simahdin alkuillasta ja heräsin aikaisin aamulla tänään. Kunnon 11 h unet. Unien voimilla tänään pyöräiltiin Messukylään Hautuusmaalle kukkia istuttamaan ja sieltä Kalevan Prismaan, josta pyöräillen kotio. Ihan hyviä kilometrimääriä kyllä. 

 Liikunnan iloa! 

Kommentit

Suosituimpia blogeja (blogin koko ajalta)

Aappena päätti kisavuotensa komiasti Bullfarmilla!!!!

The World's First-Ever Take the Edge is out NOW!

Cyberpunk movies to inspire your genre gaming (plus some gaming stuff, too!)

Kotona leppäämässä tuaas