Sunnuntaina ulkotreeniä ja muuta mukavaa

 Bööönks vaan kaikki reippailijat 


Tänään sunnuntaina tuli aloitettua päivän varsinainen reippailu luikauttamalla fillarilla reippaasti pyöräillen yliopiston ulkoliikuntasalille treenaamaan ja treenauttamaan. Meiän poppoo kun kokoontui treenaamaan yläroppaa siinä klo 14 pintaan. 

Pieni otos Tiim Aappenan ja MC Helevetin Aappenan tyypeistä, jotka olivat Manse Pridessa edistämässä yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa

Mentiin jokseenkin samalla villinä pulppuavana hassuttelevalla energialla kuin eilen Manse Priden marssilla ja piknikillä. Siksikin laitan tähän blogitekstin oheen lisää kuvia eiliseltä. Varsinkin kun treeneissä tuli treenattua sen verran tiiviisti ettei tässä ollut aikaa kuvien ottamiseen. Ulkosalilla oli myös liikaa ihmisiä, jotta kuvien rajaaminen olisi ollut muuta kuin jäätävää ylimääräistä säätöä.

Tampereen Yliopiston ulkokuntosalilla tännään muunmuassa teimme erinäisiä harjoitteita voimaköysillä (nk. battle ropes), punnersimme eri kulmissa, teimme vatsarutistuksia roikkuen, kiipeilimme puolapuilla, teimme erinäisiä liikkeitä ja liikesarjoja voimistelukahvoilla, ja hieman ohessa venyttelimme. 

Lisäksi teimme lattiapunnerrusta eri kokoisilla raudoilla, joka vaatikin hieman järjestelyä. Jokainen vuorollaan meni selälleen nurmimatolle ja muusta poppoosta kansaa nosti tankoa jotta tangon alle päästiin sopivaan asentoon tekemään liikettä. Maastavetoa ja ylöstempausta/voimapunnerrusta tehtiin. Tämän jälkeen lopuksi vapaata rupattelua, polkupyörillä lähikaupoille ostamaan jätskiä, mehujäätä yms. ihan itse kunkin riemuksi ja palkkariksi.

Aivan pakko mainita, että olemme sen verran reipasta ja osaavaa sakkia, että treenin ohessa meiltä sujui sekä puhuminen, ajatteleminen että ihan ex temporena yhden roolileikkipelini pelaaminen muitten treenaajien aloitteesta. Peliä aiemmin testattu Aabbenainluolassa, Pingunaariossa, HH Gymillä ja nyt myös Yliopiston ulkokuntosalilla. Huomenna menemme kamumme Marjun kanssa HH Gymille treenaamaan. Saa nähdä mitä siellä tiimimme keksiikään treenin ja tai ajanvietteen puolesta.

Kauniita kelejä ja treenaamisia!

Kommentit

Suosituimpia blogeja (blogin koko ajalta)

Aappena päätti kisavuotensa komiasti Bullfarmilla!!!!

The World's First-Ever Take the Edge is out NOW!

Cyberpunk movies to inspire your genre gaming (plus some gaming stuff, too!)

Kotona leppäämässä tuaas