Lisää Juhannuksen jälkeisiä hetkiä

 Sopivaa keliä toivotan itse kullekin!


Nyt on Suomessa sellaiset kelit, että harva niistä nauttii. Minä en nauti, sillä en tykkää siitä, kun meinaa tukehtua piinaavaan kuumuuteen. Tai siitä, kun sydän heittää ylimääräisiä rytmejä ihan vain siksi, että on aivan liian kuuma. En nauti siitäkään kuinka on niin kamala olo, ettei pysty nukkumaan muuta kuin sitten kun viilenee merkittävästi. Eli yöunet jäävät lyhyiksi, tuskaisiksi ja huonoiksi. 

AAAAAAAAAAAA!

En myöskään nauti siitä kuinka suoleni ärtyy helteestä. Vuoroin on kunnon heepetitin helevetin kamalaa ribalia ja sitten ummettaa niin että vatsa paisuu kolmen vuoden raskausvattaksi pariksi päiväksi. Jonka jälkeen sitten pasketetaan raivoisalla ribalilla kolmen päivän pasketit suolesta. Että juu, kiituksia. Nautin toki perkuleellisesti tästä.


En tykkee siitä, että luitani, lihaksiani, jänteitäni, rystysiäni, jne. särkee julmetusti. Niin julmetusti että oksennus nousee suuhun silkasta tuskasta. En tykkää ollenkaan lämpöhalvausoireista. Enkä auringonpistosoireista. Enkä varsinaisesti saa kauheen hirveitä kiksuleita ylikuumenemisoireista. Enkä siitä että iho palaa rasvoista ja varjojen suosimisesta huolimatta. Että ei, en nyt todellakaan nauti näistä ihanista keleistä ja minulla on kohtuullisen monta syytä.


Ja joo, aivosumu, perkeleellinen aivosumu, aivojumi, fiilis että aivot kuplivat päässä ja muut tosi nautinnolliset tuntemukset. Tai se, että helteestä johtuen ei pysty ajattelemaan tai toimimaan oikein mitenkään. Ja, että nälkäkiukun ohella on helleraivo. Koko ajan karsea olo. Joo, toki, nautin niistä ihan hele palion. 



Se mistä tykkään juuri nyt on se, että blogini on par'aikaa 12. sijalla Suomen Liikunta- ja urheilublogien kategoriassa Blogit.fi -sivustolla. Sijani junnasi kolme edellistä viikkoa vakaasti sijalla 14. Nyt sitten nytkähtäin hypättiin sijalle 12. Tästä minä nautin. Jesh! Tämä on kivaa! Ahh!

Mukavia nautintoja teillekin!

Kommentit

Suosituimpia blogeja (blogin koko ajalta)

Aappena päätti kisavuotensa komiasti Bullfarmilla!!!!

The World's First-Ever Take the Edge is out NOW!

Cyberpunk movies to inspire your genre gaming (plus some gaming stuff, too!)

Kotona leppäämässä tuaas