Hyödyllistä liikuntaa ja hyötyliikuntaa

On se kelejä pidellyt!Tukka tötteröllä ja käkkärällä (ei, en käytä papiljotteja enkä permanentteja), on tullut viimeviikkoina ja päivinä kuljettua kävellen, potkulaudalla, sauvakävellen ja skeittilautaillenkin. Eilenkin tuli käveltyä kämpiltä hanin kanssa Hatanpään sairaalalle, ja sieltä sitten kuljeskelimme Hatanpään rantareittejä ja pitkin arboretumia, ja takaisin kotiin. Tämä kaikki sekä kävellen että potkulautaillen, riippuen maastosta, omalta osaltani. Hani sitten kulki kävelysauvoilla. Mukavaa liikuntaa ja yhdessäoloa. Ja kilometrejä kertyi kerrakseen, kuin itsestään.


Viimeviikkoina tullut käveltyä kilometrikaupalla ylä- ja alamäkiä kantaen ruokakasseja, kirjakasseja, multasäkkejä (40 L multasäkki, nam nam), ja muutoinkin oltua hyötyliikunnan kanssa ahkerana kuin tonttu tomera. Liike on lääke, ja on kiva, kun pystyn käyttämään kroppaani aina vain hyödyksi arjessa, työkuvioissa, ja omaksi huvikseni.

Skate board skiing ;-) 

Yksi tämän hetken hienoimmista asioista on se, että pystyn vallan hienosti potkulautailemaan, edes joten kuten skeittaamaan, ja kikkailemaan vaikkapa kävelysauvoilla vauhtia lykkien skedelaudalla ollen... Kävelytahtikin alkaa olla aika hyvän tahtinen. Ylipäätään kroppani on ihan jees kunnossa.
En ole vahvimmillani enkä vauhdikkaimmillani, mutta olon on ihan jees enimmäkseen. Ja miulle se on tosi hieno juttu. Liikkumisen jälkeen tulee ihtelle parempi mielikin.On toki liikkumisen vastapainoksi tullut venyteltyä, lepäiltyä, meditoitua, joogattua, luettua roolipelien sääntö- ja lähdeteos- -kirjoja, käytyä läpi eri lautapelien sääntöjä ja muokattua niitä omanlaisiksimme rakkaani kanssa. Lisäksi olen myös säveltänyt ja sanoittanut uusia kappaleita, runoja ja lyriikoita. Kivaa fiilistelyä, parempi mieli. Kaiken kaikkiaan olen koittanut nauttia elämästäni. Silloinkin, kun olo ei olisi kovinkaan hääppöinen. Toivotan kaikille erittäin mukavia oloja, fiiliksiä ja kivoja jumppia! T. Krisse Tuominen.

Kommentit

Suosituimpia blogeja (viim. 30 pvän ajalta)

Kalevala: the Tale of Sampo -lautapeli on erittäin mielenkiintoinen

The World's First-Ever Take the Edge is out NOW!

Hello, Hallo, Aloha, Hei, and so on