Torstain koiven jumupat

Hyvvee torstaagia kaikille!


I know I ain't no bodybuilder, but I have some muscles, too...
Tännään on tuaas torstai ja viikko on rientnyt, kirmaavan aropupun huimaavalla tahdilla. Se että tällä viikolla on torstai, tarkoittaa myös sitä, että tänään on ryhmätreenit Tiim Aappenalla meidän omalla aappenain luolain kotigymillä. Tiedän jo etukäteen, että tästä tulloo haaskaa (=hauskaa).Luvassa on tällä kertaa meidän ripa-, rimppa- ja remppa- -kintujen rääk... jumppaamista, kuntouttamista, hermottamista ja lihasaktivoimista. Luvassa ensin venyttelyä ja lämpöä vatuskumein ja kahvakuulin, Tämän jäläkeen jumppoo tangolla, levypainoilla ja vatuskumein. Kyllä tästä vielä hauskaa tulee.
Kävelyn, skedeilyn ja jumppailun ja treenin lisäksi tullut hoidettua asioita, järjesteltyä kämppää, aikataulutettua tulevia treenejä, blogattua ja vlogattuakin. Alla pari YouTube-videota, jotka alunperin striimattu livenä.

And like I have been told Ya recently, I have made into a rpg gaming character (on Sanctions rpg), and mister Dicey Guy has also converted me as a mini. (pic below). I've been thanked as a game tester (amongst my friends) in the 2nd edition of Bliaron rpg. And I've been published with my 2 one page gaming products, in Sarjari. The leading comic magazine in Finland. 

I am the paladin type of red head miniature in the middleish part of the picture... Converted (from GW WH Aos mini) and painted by Dicey Guy aka Kim Larsen from Norway

Kuten on olen jo aiemmin todennut, meikästä on tehty pelattava esimerkki hahmo roolipeliin (sanctions), minusta on Kim-Arne Larsen konvertoinut ja maalannut minua esittävän miniatyyrin (kuvassa yllä keskikohdilla punapäinen paladiinityyppinen hahmo) maalaushaasteeseen ja pelipöytäänsä, ja löydyn kera kamujeni Bliaron -roolipelin 2. laitoksen kiitoslistasta pelitestaajana. Minulta on julkaistu myös kaksi yhden sivun pelijulkaisua Sarjarissa, Suomen johtavassa sarjakuvalehdessä.

Suosikkipelikirjojani Varkaiden kaupunki (orig. City of thieves)

Toivotan kaikille erittäin hyvää ja mukavaa loppuviikkoa! T. Krisse Tuominen.


Kommentit

Suosituimpia blogeja (viim. 30 pvän ajalta)

Kalevala: the Tale of Sampo -lautapeli on erittäin mielenkiintoinen

The World's First-Ever Take the Edge is out NOW!

Hello, Hallo, Aloha, Hei, and so on