LUMOUSTELUA 2020: FREEDAAGI

Lumous päättää tänä vkonloppuna 20-vuotisen taipaleensa; Eläköön Lumous!


Mie ja miun kamu Hecate

Lumous gothic Festival on ollut elämässäni 2002 alkaen lähes jokavuotisena perinteenä. Monet gothnicit on tullut koettua, monet klubit koluttua, useammat goth marketit fiilisteltyä, taidenäyttelyä nähtyä ja tykättyä, ja ennen kaikkea, monen monituiset End -klubit tanssittua.

Mie ja towerini Muru Kissa, jonka kanssa on rokattu yhessä ja erikseen yli 15 v Lumousta, Puntalaa, Aikuisen Erotiikan Anatomiaa, Sydän Festiä, MetsäRockia, ja vaikka mitä Pervo Kekriä... ;-)

Perjantaina tuli jonotettua kamuseni Hecaten ja muitten immeiselläenten (kuten Muru Kissa) kanssa Pub Dog's Homeen, jossa Lumouksen perjantaita koettiin klo 18 alkaen... Myö höpsistit ja hömelöt olimme jo 17:25 jonossa ja kun portsarit ystävällisesti päästivät laumamme sisään, oli aika juhlan.

Chaos Research lumoamassa aivoudullaan  usvaista synkiöjuhlakansaa <3

Oli kiva nähdä vanhoja, uusia ja uusvanhoja kamuja ja kamuttimia. Musiikki soi enimmäkseen sopivan reippaasti vaan ei korvia pashkovasti. Eka artisti oli Chaos Research, joka sekä näytti, kuulosti että tuntui erittäin eteeriseltä, kauniilta ja ah, niin ihanan, toismaailmaiselta. Tästä minä nautin. Tutustumisen arvoinen esiintyjäryhmä önn se. Nam.

Meiä ryhmärämää ulkosalla ihan liekeissä... taustalla muita tamp... synkiöitä <3

OldSchool Unionin aloitellessa huonon huumorin silaamaa öyldskhyylkolinointiaan, oli hyvä aika kerätä kimpsut ja kampsut kasaan, ja astua juhlatilaa raikkaampaan ulkoilmaan, halailla kamusynkiöitä, vertailla kännyköitä, pusutella (lisää, nam) söpöi immeiselläemiä, ja siirtyä aletuotteita hankkimaan lähikaupasta, ja sitten kotio goizzzzzzzz.

Apinatädillä tulj hiki... Legion of the Damned -päntin paita sopi Lumouksen perjantaiklubille kuin nenä keskelle naamaa... <3

Tänään  sään salliessa vkonlopun ekaa gothniccivä ja iltaklubiva Doggarissa. Moikkaillaan kun tavataan, nähhää ja törmäillään! Muiskis ja moigzzzzz! T. Krisse Tuominen, naisvoimailija ja ikiguuttipunkkihippifilosofisti-höpsisti-ilosofi.




Kommentit

Suosituimpia blogeja (blogin koko ajalta)

Aappena päätti kisavuotensa komiasti Bullfarmilla!!!!

The World's First-Ever Take the Edge is out NOW!

Cyberpunk movies to inspire your genre gaming (plus some gaming stuff, too!)

Kotona leppäämässä tuaas