Reenustelthin hyväsä henkesä

Torstai täynnä treenauksen iloa ja ähinää


Tulj hiki reenatessa... Oh, I was soo sweatty at the end of the training session 


Se on muuten oikein mukavata reenailla Tiim Aappenan väellä. Minna se tulj tuaas reenaamaan miun ja haniaappenani kanssa. Mie söin hieman ja join ennen treeniä. Samalla vaihdoimme kuulumisia.   Kolomistaan siinä teimme erinäisiä venytyksiä.

A Bit pumped up after sweatty training session... Pikkaisen lihakset turvonneena hikisen jumpan jäliltä


Sitten alkulämpöä teimmä vastuskumeilla parittain tehtävillä liikkeillä ja yksinään tehtävillä liikkeillä. Lisäksi kahvakuulilla pystypunnerrusta istualtaan  ja etuheilautusta istualtaan. Yllättävän kivoja liikkeitä mie teetätin ihtelläni ja muilla aappenoilla. Alkoi pukata hikeä jo alkulämmössä. Nam.Kun olj ilimiselevää, että jäsenet ja nikamat ja lihakset olivat oikkei mukavasti lämminneet, aloimme lämmitellä pelekällä tangolla (20 kg) etukyykkää painonnostopenkille Zercher -tyyliin, tai kuten myö sitä kuhtuttaan zacher -kaakka -tyylillä. Sitten teimme samaa liikettä, nostaen painoa pikkuhiljaa 50 kg asti. Tehden keskipitkiä ja pitkiä toistoja.


Tätä kesti kyä kerrakseen ja sen jälkeen vastuskumeilla loppujäähdyttelyä ja jumppaa... ja vatsaliikkeitä. Rontti puolitoista tuntia tähän meni ja hyvä hiki ja tärinä päälle lopuksi. Ikuistin korkea-arvoisesta hikipalloisuudestani muutaman kuvankin läppärin kameralla... Lopuksi vielä pähkäilimme mihin kisoihin syksyllä menisin kisaamaan ihte ja mihin kenties muut tiimiläisistä... ERITTÄIN HYVIÄ TREENILÖETÄ KAIKILLE TOEVOETTAEN! T. Krisse Tuominen.

Kommentit

Suosituimpia blogeja (viim. 30 pvän ajalta)

Kalevala: the Tale of Sampo -lautapeli on erittäin mielenkiintoinen

The World's First-Ever Take the Edge is out NOW!

Hello, Hallo, Aloha, Hei, and so on