Hyötyliikuntaa, skeittausta ja pelihommailuja

Tervehdys rakkaat lukijani!

Mull' on vegaanista rahkaa <3


Viimepäiviini on kuulunut niitten tavallisten tuttujen kuolinuutisten kuulemisten, työhommailujen, ja muun semmoisen ohella skedeilyn iloja, hyötyliikuntaa pitkin kaupunkia, livesriimausta ja hallussani olevien pelimatskujen läpikäyntiä. Alla olevassa videossa höpöttelyä englanniksi ja suomeksi mm. lautapeleistä, futiksesta, roolipeleistä, ja näytänpä videolla myös hiljattain hankkimia -90-luvun laserpyssyisiä skaveneitä, eli rottiksia. Videossa puhutaan suomea ja englantia, ja hitusen ruotsiakin. Katsoo ken jaksaa. Katsottavaa ja kuunneltavaa on ainakin noin 1,5 tunniksi.


Kuten edellisessä blogautuksessani kerroin, niin miulla ei ole koskaan ollut ikiomaa ja ihkauutta skeittilautaa, vaan edelliset rullalautani on dyykattu, saatu joltain, pistetty kasaan dyykatuista osista taikka ostettu kamulta. Tuo on ihan tommoinen hiukka alle 40 e marketista ostettu skeittilauta, mutta on siinä hele komia kuva pohjassa, ja on tuo vaan modernein lauta mitä miulla on koskaan ollut.




Ollut oma hommansa oppia parin vuoden skedetauon jälkeen uudentyyppistä lautaa ja sitä miten about 100 kg:na skeitataan versus flatboard tai muutoin paljon vanhempi lauta ja reilusti vähemmän painoa. Koska tuli sisäänajettua lautaan ulkosalla muutama päivä putkeen, niin on ollut ihan jees että ollut sadetta ja lisäksi aikaa palautua skeittaamisesta.



Kyähän toi skedettely, hienoisen tauon jälkeen, kivasti käy pakaroille, keskivartalolle ja reisille oikein huolella. Varsinkin kun olen opetellut liukumisia ja tasolta tiputtautumisia. Onhan siinä omat hidasteensa ja vaikeutensa reumaatikkona, ja kun vammoi on sekä jalois että selässä, mutta iloisella mielellä pääsee riittävän pitkälle. Kuten on päästy aina ennenkin. Sitä paitti, käppäsempikin skedeily on hele hauskaa. Ainakin oikeassa seurassa.

I really feel that this is very STALKER -style picture <3 


Torstaina muuten tuli nähtyä pitkästä aikaa kamun kanssa ja tuli käveltyä yhdessä, käytyä Ratinassa, ja mm. kiipeiltyä sekä aikuisille että lapsille tarkoitetussa liikunta- ja leikkipuistossa, mikä on hiljan avattu Ratinan ostoskeskuksen pihalle. Oli kyllä oikein mukavaa ja saimme kannustettua muitakin kiipeilemään tekonurmimäkinyppylöille ja pitkin verkkoja... Oli kyllä harvinaisen kivaa ajanviettoa.



Viimepäivinä olen järjestellyt luvunalla olleita kirjoja takaisin hyllyihin, ja järjestellyt hyllyjen sisältöjä entistäkin käytännöllisemmin asetelluksi. Olen myös ottanut asiakseni punchata Dungeon! -lautapelin pelimerkkejä yhdessä hanini kanssa, ja hyödyntää erinäisiä rasioita ja paketteja, Dungeonin markerien ja pelimerkkien suojaamiseksi ja säilyttämiseksi. Ihan kivaa puuhaa sekin.

Skating, oooh weeee! <3


Tässä hanin kanssa pähkäilemme uusiksi roolipelimäisen Dungeon! -lautapelin (tai kuten back in the days, lautaroolipeleiksi niitä kutsuimme) sääntöjä, skenaarioita, pelitavotteita ja hahmoja uusiksi. Meistä kun on kiva tehdä peleistä ja pelaamisestamme meidän näköistä. Eri tyyppien interaktio ja rakentava puuha kun kiinnostaa meitä enenmmän kuin murder hobo loottailu. Meinaan, mie sen ostin ja myö sitä pelattaan, niin omaammepa muokkaamme. Näin se on ainakin meistä kivempaa <3

This is earlier Work In Progress picture of WH AoS miniature that Dicey Guy has converted and painted. The miniature present me as a character on Dicey Guy's gaming table, on Norway... Pretty cool, eh?! <3


Tuli myös hiljan ostamani Warhammer (40 K) skavenien lauma otettua lieemmista purseista, pois raameista, ja koottua. Seuraavaksi sitten edessä värisuunnitelman pohtiminen ja toteuttaminen rottaisille. Vaikka onhan nuo rottaimmeiset ihania ihan sellaisenaankin <3 Ei ole muuten tullut omattua aiemmin tuollaisia figuurejakaan. Nyt on. Living the Dream -Yeah! <3



Tänä iltana menen vielä vieraaksi Henkan livestriimiin, kirjoittelen Dicey Guyn messenger -ryhmässä, ja hauskuutan ihteeni rakkaani seurassa. Rakkaani kun on miun mielestä yksi hauskimmista ihmisistä mitä tiedän, ja muutoinkin mainio immeiselläin. Lokoisia oltavia! T. Krisse Tuominen.



Kommentit

Suosituimpia blogeja (blogin koko ajalta)

Aappena päätti kisavuotensa komiasti Bullfarmilla!!!!

The World's First-Ever Take the Edge is out NOW!

Cyberpunk movies to inspire your genre gaming (plus some gaming stuff, too!)

Kotona leppäämässä tuaas