Viimeaikaisia liikkumisiani

Hyvvee heinäkuista kesänaikaa kaikille! 


Kukin omalla tyylillään, tavallaan ja tahdillaan tekemässä varsinaisen treenin jälkeisiä loppujäähdyttelyliikkeitä...

Olemme keskittyneet viimeisimmissä Tiim Aappenan yhteistreeneissä ottamaan tavanomaistakin rennommin, tekemään lihashuoltoa, pilatesta, jooga- ja meditaatioliikkeitä, rentoutumaan, ja tekemään toiminnallisia liikeitä, joista on suoraan hyötyä arkielämään liikkumiseen.


Ulkona levähtämässä kesken pitemmän kävely- ja skeittailureissun iltalenkillä


Ylipäätään ajatuksena meillä ollut aina, että liikunnan olisi hyvä olla mieluisaa, omannäköistä, hauskaa, riemuisaa. Jotain mikä ANTAA VOIMIA, eikä vie niitä. Jotain mitä tekee mielellään. Se ei ole ainakaan meillä poissulkenut tavoittellisuutta. Me vain lähdemme siitä, että ainakin suurin osa tekemisistä pitäisi olla mielekästä, eikä väkisten tehtyä stressiä tuottavaa kyräilyä.

Aappena JD bug -skedelaudan kanssa uuelleen palauttamassa mieleen ja roppaan peruskikkailuja ja liikkeitä


Treenien ulkopuolella on tullut aktivoiduttua ilta- ja päivälenkkien suhteen aiempaakin enemmän. Tullut roudailtua multasäkkejä Prismasta ja viimereissulla mukaan iiihan vahinkossa tarttui ostoskärryyn perusjämerä skeittilauta. Minulla ei ole koskaan omaa uutta lautaa ollutkaan. Aiemmat lautani ovat aina olleet dyykattyj tai käytettynä hankittuja. Nyt on ihan muutaman kympin moderni marketti-skede rullaamiseen. On se hurrrjaa.

Pääsee sillä eteenpäinkin, jei! <3


Onkin viimeiltoina palauteltua skeittaamisen perusaskelia ja sisäänajettua jd bug -skeittilautaani. On nuita lautoja ollut ennenkin, mutta aina jotain flatboardia tai muutoin erittäin vanhaa ja tönkköä muotoilua. Tuntuukin perin juurin kummalliselta, kun lauta on yllättävän nopea ottaa haltuun ja se reagoi kallistuksiin yms. ihan oikeasti eikä leikisti.

Kun sauvakävelysauvat ja skedelaudan yhdistää, saa rulla-sauvajolkottelun taikka sauvarullailun tai skedehiihdon ihtelleen aikaiseksi :-) Koska mikäpä nottei :-)


Hyvää rentoutumismusiikkia, ja rullailumussiikkia imho, https://youtu.be/stKdCDr37R4?t=2037



Kulki skeittilaudalla sitten skeitaten taikka lisävauhtia kävelysauvoilla lykkien, niin Tampere on ihanteellinen paikka kulkea monituisia reittejä pitkin skeittilautaa hyödyntäen. Enkä ole ollenkaan outo näky, kun skeittaaminen ainakin ihtestä vaikuttaisi olevan jokseenkin yhtä hyväksytty tapa rullailla kuin sähköpotkulaudoilla taikka potkulaudoilla kulkeminen.

Skedehiihtova, ou jea!

Tännään tuli hyväsä seurasa suunnattua Yliopistokampukselle ulkosalille käyttämään kiipeilytelineitä, voimaköysiä, dippitankoa, hyppyboxikorokkeita, nostettavia painollisia tankoja, ja muuta mukavata. Kivaa olj kaikkinensa. Tuli reenin ohessa kikkailtua myös vähän skeittilaudallakin... Alkaa pikkuhiljaa palautua tatsi skedeilyyn.

Tempputi temp jeeeee

Skedeti skede <3 


Muutenkin jumppa ja liikkuminen kivaa, kun tulee käytettyä roppaansa monilla tavoin. Kivaa tosiaan kun pystyy kävelemään, kiipeämään ja skeittaamaankin. On se ilo, kun kroppa alkaa monilla tavoilla olla jälleen ees jonkinsortin iskussa. Elämä voittaa ja mie siinä mukana. ILOISIA RULLAAMISIA KAIKILLE! T. KRISSE TUOMINEN.




Kommentit

Suosituimpia blogeja (blogin koko ajalta)

Aappena päätti kisavuotensa komiasti Bullfarmilla!!!!

The World's First-Ever Take the Edge is out NOW!

Cyberpunk movies to inspire your genre gaming (plus some gaming stuff, too!)

Kotona leppäämässä tuaas