Fantastista fantasiaa uusilla pelipaikoilla

Fantastista pelaamista

Fantasiapelit on pelikauppaketju, jolla on ollut suuri merkitys elämässäni. Sieltä on tullut saatua (joulu)lahjoiksi rooli-, lauta-, miniatyyri- ja korttipelejä. Niitten lisäksi tullut ostettua roolipelilehtiä, fantasiakirjallisuutta, sci-fiä, mangaa, ja taidesarjakuvia. Siellä on tullut kohdattua kavereita ja tullut saaneeksi uusia tuttavuuksia. On tullut pelattua ja pelautettua. Tilattua postitse ja käytyä ympäri Suomea ostoksilla.

Ihan itte otin toukokuun lopulla kuvan Kuopion Fantsun ikkunasta liikkeen. Hyvä tuli. Heijastus ainakinnii. Hih.


Tampereen ja Kuopion Fantasiapelit ovat lipuneet kumpikin eri paikoille edellisistä tiloistaan tässä reilun vuoden aikana. Kuopiossa Urumi liukui siihen missä Fantasiapelit oli aiemmin ja Fantasiapelit taasen liukui lähemmäksi toria. Tampereella liike valui lähemmäksi keskustaa, Bar & Cafe LateGamen viereen ja lähelle Urumia. On tuossa ihan likellä myös Puolenkuun pelien liike ja Lukulaarikin, eli melkoinen nörttinurkka on nyt noilla huudeilla. Hyvä niin.

Fantasiapelit Kuopio ja joku supermegahottis :-)

 Toukokuun loppupuolella tuli poikettua viikon aikana kolmesti Kuopiossa, joten pakkohan se oli käydä edes kerran katsomassa paikallisen Fantasiapelien tarjontaa. Tuli tehtyä löytö sisältä. Meinaan Warhammer 40 000 Chapter Approved 2018 vaivaisella vitosella.


Tulevaisuuden sotavasaran sallitun kappaleen lisäksi (<- jep, toi on vitsi) tuli bongattua valikoimista Hordes/Warmachine Minions -miniatyyri, jonka tiskin takana mukavia jutelleen immeisen toimesta myytiin miulle erittäin reiluun aseveli/-sisko-hintaan. 


Ihan täyteen mutta silti asialliseen hintaan tuli ostettua myös Pathfinder-brändätty ihmisnaarasbarbaari-figuuri, jota kahtena erilaisena kappaleena on kuuden euron hintaisessa boksissa. Hieno ostos. Etenkin kun miniakkeli (vrt. ukkeli) näyttää kovasti eräältäkin voimanostotiimiläiseltämme.


Kuopiossa tuli hengattua myös erään pallopäisen sukupuolettoman risuhenkilön (vrt. risu-ukko, risu-akka) kanssa. Alkupään kuvissa ollut hottiswautsiwautyypperöinen otti minusta tämän kuvan antamieni opastusten ja neuvojen kanssa. Hyvä tuli.


Linja-automatkoilla Sawon muaalla tulj luettua Lukulaarista hankittua, Mutants & Masterminds -roolipelin Pocket Player's Guide -ohjekirjaopusta. Kirjoiteltua muistiinpanoja manuaaliseen tablettiini eli kovakantiseen muistiinpanovihkoseeni. Ihasteltua Warhammer 40K Chapter Approved 2018 -teosta ja siinä olevia taideteoksia, joissa valittu paperi ja painojälki saa kuvat näyttäytymään edukseen. Toki arvostan myös tiedollista sisältöä ko. kirjassa.


Bussillamatkaamiskuvan jälkeen siirtykäämme Tampereelle keskustan uuteen Fantasiapelit -myymälään, kun myymälä ei ollut vielä ollut kovinkaan kauaa uudessa osoitteessaan. Paikka oli jo silti valikoimineen vallan vaikuttava. 


Munchineja ja supersankarisettiä löytyi etsimättäkin ihan kivasti. Tämä tietenkin on  ainakin meidän kamuporukan mieltymyksillä enemmän kuin hyvä seikka.

Tää lama ei päähän käy, ei käy...

Some Love Letters just are more QUEER than others... 

Niistä ajoista kun nämä kuvat on otettu, kauppa on ehtinyt jo muuttua organisoituneemmaksi ja alakerran pelitilakin on viehkeämpi. Meno kuitenkin on pääasiallisesti erittäin sama.Että kyllähän tuolla kelepaa pelejä ostamassa, tsekkaamassa ja pelaamassa käydä. Miun mielestä ainakinnii. 

Kommentit

Suosituimpia blogeja (blogin koko ajalta)

Aappena päätti kisavuotensa komiasti Bullfarmilla!!!!

The World's First-Ever Take the Edge is out NOW!

Kotona leppäämässä tuaas

Kalevala: the Tale of Sampo -lautapeli on erittäin mielenkiintoinen