Sekalaista sunnuntaipohdintaa

Hyvää sunnuntaita kansalle!


Toissalauantaina meikäläinen on mm. Annan, Lexin, Onen, Jounan ja muitten mainioitten seurassa Tracon Live!-ohjelmaa nauttimassa. Traconoinnin ohessa tuli posetettua Annan kanssa mainiossa kuvassa. Kts. kuva alta. Jauzaa! Ylläolevassa kuvassa taasen näytän yhtä monesta kasetista mitä sain tämän viikon lauantaina eli eilen. Peräti kaksikin Willie Nelsonin kasettia, Santanaa, Gary Moorea ja Deep Purplea. Aivan ilmaiseksi. Kiitoksia antajalle suuresti! Käyttöön meni ja menee. 


Allaolevassa kuvassa miulla aika usein käyttämäni "Kesän neito ma oon"-kesäluukki. Tai treenivaatetustyylini. Jokin hevitoppi ja oranssit uintishortsit. Sateenkaarisukat tai muuta vastaavaa ja tukka huolettomasti kuin viljapelto. Tällä tavalla aika usein kotonani hengaan ja tekstejäni kirjoitan. Hehkeää?


Tässä toipilaana ja sairaslomalla on ollut aikaa pohtia, lukea, kuunnella musiikkia ja käydä kirpputoreilla ja kirjastoissa. Onkin tullut tehtyä halpoja, erittäin halpoja ja kohtuullisia löytöjä. PS 2,PS 3 ja XBOX 360 pelejä, väritys- ja tehtävävihkoja. Ei ainakaan lopu lupsakka tekeminen saikullakaan kesken. 


Lidlistä ruokaa etsiessä ja löytäessä, tuli bongattua hauska hintalappu. Kyse oli uintiavuista. Sellaisista uintinuudeleista. Vaahtomuovisia pötköjä siis. Hauska nimitys hintakyltissä, niin pitihän sillä yhden kuvan verran velmuilla. 


Tuli bongattua lisäinformaatiota SILTAn roolipelihommista. Aiemmin blogissani jaoin Kiinnostaako roolipelaaminen? - lapusta kuvan. Nyt mukana Roolipelaten kohti työelämää info. Kuvat yllä ja alla. 


Viikonloppuna ollut Helsingin sarjakuvamessut. Tuttuja ollut vieraina ja töissä. Minä olen Tampereella ja nautin oman sängyn ihanuudesta. Ja somesssa pursuilevasta kuvatulvasta messuilta. 

Dädäääng! 

Kommentit

Suosituimpia blogeja (blogin koko ajalta)

Aappena päätti kisavuotensa komiasti Bullfarmilla!!!!

The World's First-Ever Take the Edge is out NOW!

Cyberpunk movies to inspire your genre gaming (plus some gaming stuff, too!)

Kotona leppäämässä tuaas