Tarotpuoti Tampere

 Tarot soikoon, Tampereellakin on Tarotpuoti!


Tampereen Tarotpuodilla on tullut poikettua kerran jos toisenkin ja pidettyä hieman yhteyttä puodin väkeen internetitsekin. Ei ole mitään kaupallista yhteistyötä tässä takana, vaan ihan vain mielenkiinnosta ja silkasta diggailusta, teen tämän bloggauksen vinkkinä muille monipuolisille nörteille. 


Tarotkaupassa Tampereella on nimensä mukaisesti tarotkortteja. Niitä on sitten tarjolla monen sorttista ja tyylistä. On historiallisia, perinteisiä ja moderneja. On pakkoja pelaamiseen ja ennustamiseen. On lenormand-kortteja, oraakkeli-pakkoja, tietäjä-, enkeli-, kuu- ja korppipakkoja, ja muuta sen sellaista. 


Lisäksi Tarot-kortteja on vallan monipuolisesti monenlaisen nörtittämisen ja harrastamisen ystäville pelikorteiksi, keräilyesineiksi, oheisrekvisiitaksi, ja muuten vaan iloksi ja ihasteltavaksi. Tarjolla on hyvä kattaus erinäisten roolipelien, nettiroolipelien, konsolipelien, kauhu- ja fantasia- ja sci-fi- sarjakuvien, tv-sarjojen, kirjojen ja elokuvien hengessä ja tai oheistuotteina toteutettuna. 


Valikoimissa tarot-, oraakkeli-, yms. pakkojen lisäksi on mm. kirjoja tarotista, mystiikasta, magiasta, ennustamisesta, yliluonnollisista, ja muusta aihepiiriin liittyvästä. Kirjoja on niin suomeksi kuin englanniksikin. Kirjoja on lisäksi roolipeleistä, ja roolipelikirjojakin on jonkin verran.


Valikoimissa on myös kaikenlaisia kristalleja, kiviä, hypnotismi-heiluria, spiritualismi- ja ouija- lautoja, suitsukkeita ja yrttejä, koriste-esineitä, koruja, ja muutenkin laajalti kaikkea ennustamiseen, mystiikkaan, tarotiin, yms. liittyen. Valikoima myös laajenee hyvää tahtia. 


Tarotpuodilla on tarjolla myös oleskelunurkkaa, jossa  voi hengailla, lukea kirjoja, jutella, juoda teetä, ja olla vaan ollakseen. Paikka on monin tavoin kokemuksellinen, elämyksellinen, uniikki paikka. Miellyttävä ja kiva putiikki olla ja viettää aikaansa.


Tarotpuodista kirjoitan jatkossa varmasti lisääkin. Tarotista olen kirjoittanut blogiini ennenkin. Siitä kirjoitan varmasti jatkossakin erinäisistä näkökulmista. Tarotiin, korttipeleihin, niihin liittyvään kirjallisuuteen, ja niitten hyödyntämiseen roolipeleissä, yms. liittyviä postauksia on blogissani ollut ennenkin. Muun muassa tämä, tuo, tämäkin, tuokin ja tää tässä

Tarotoimisiin, pelaamisiin, kokemisiin ja näkemisiin!

Kommentit

Suosituimpia blogeja (blogin koko ajalta)

Aappena päätti kisavuotensa komiasti Bullfarmilla!!!!

The World's First-Ever Take the Edge is out NOW!

Kotona leppäämässä tuaas

Kalevala: the Tale of Sampo -lautapeli on erittäin mielenkiintoinen