Tunnelmakuvia ja hetkistä hajanaisia ajatuksia

 Hetkittäin ajatus kulkee; kulkekoon

Going places, showing face(s). Menossa mukana ja näyttäytymässä.

Tässä on tullut viimeviikkoina, kuukausina, ja päivinä tehtyä, koettua, kuultua, kirjoitettua, tehtyä, järjestettyä, kuvattua, yms. kaikenlaista. On tullut käytyä erinäisissä tapahtumissa. On tullut conitettua mm. Finnconissa, Traconissa, Tracon Hitpointissa, ja Tracon Hitpoint Afterpartyja tuli järjestettyä kahdeksikin illaksi. Peliviikolla tuli sekä käytyä että toteutettua ohjelmaa. Imatralla Sydänlomien noin viikon reissulla Imatran kylpylässä tuli käytyä hiljattain, ja heti reissulta tultuani seuraavana aamuna olin Museoconissa sekä nauttimassa ohjelmasta että osallistumassa ohjelman tekemiseen.

PhotographerKyuu Eturautti. In the picture: Krisse "Aappena" Tuominen. Kuvasi Kyuu Eturaitti. Kuvassa on Krisse "Aappena" Tuominen.
 
Luonnollisesti näistä tapahtumista ja näissä tapahtumissa on tullut kirjoitettua ja kuvattua materiaalia, jota olen julkaissut (ja tulen julkaisemaan) blogissani, instagrammarissa ja facebookkilassa. Muutakin elämää, kun minulla on, ja päälle vielä syyskuusta joulukuulle kestävät kuntoutumiset, niin puuhaa on piisannu. Tylsää on harvemmin päässyt olemaan.

Hanging around like a hangaround hero...

Niin sanotusti liedellä kattilassa kuplimassa tai kipossa tekeytymässä on tällä hetkellä haastattelu Petri Leinosesta, joka on omalta osaltaan osallisena L & L -roolipelin puuhailuissa. Asiasta lisää kenties ensiviikolla. Tällä hetkellä heittelen Petrille tarkastettavaksi materiaalia sitä mukaa kun sitä saan purettua ja tuotettua. 

I'm so Cyber, I'm so punk. I must be a Cyber-Punk. Mä oon niin kyber, mää oon niin punk, joten pakko mun on olla Kyber-Punk.

Tulossa tietenkin myös juttua Museoconista, Pelimuseosta ja Museoconissa pelautetusta Corporations 4.0 -roolipelistä. Jotain materiaalia julkaisen vielä Tracon Hitpointistakin, sillä siellä tapahtui sen verran paljon että aihetta juttuihin kyllä piisaa niin paljon kun vain jaksaa kirjoittaa ja julkimoida.

Lategamessa esiintymässä Tracon Hitpoint AfterPartyissa... Tykkäsivät. Ilmeisesti ei ollut setti vallan käetöntä. Eikä jalatontakaan. Päätöntä oli, vaikka päitä oli nilikkoihin asti lattialla lojumassa. Hih.

Kansan yllätykseksi saatan aina ripotellen ja ajoittain, julkimoida jotain treenijuttujakin, kuten tällä viikolla äidyin tekemäänkin. Hikihän siinä tänäänkin tuli treenatessa ja treenauttaessa, mutta saataa kyllä samalla tulla tulostakin. 

Eli kaikenlaista tässä on tapahtunut, tapahtuu, ja tulee tapahtumaan. Julkimoin sitten monenmoista sitä mukaa kun ennätän, jaksan, kykenen, ja silloin, kun sattuu olemaan sekä aikaa että toimiva internet. 

Näkemisiin, kuulemisiin, liikkumisiin, tapaamisiin ja pelaamisiin!

Kommentit

Suosituimpia blogeja (blogin koko ajalta)

Aappena päätti kisavuotensa komiasti Bullfarmilla!!!!

The World's First-Ever Take the Edge is out NOW!

Cyberpunk movies to inspire your genre gaming (plus some gaming stuff, too!)

Kotona leppäämässä tuaas